Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Çakar: Ben maçı izleyemedim ailemle dışarıda yemekteydik.
10 dakika sonra Ahmet Çakar: Abijim dakika tuutum diyorum 2. yarı 11 dakika geç başladı. :Trollface:

Hahaha.

Erteme göre Volkan Real de, Barcelona da bile oynarmış :asd:

I am the one who knocks!

Erman Toroğlu Ahmet Çakar'dan 1000 kat daha adamdır. Ahmet Çakar dansözün teki.

Fenere yapılan klipte hep şampiyonluk kutlamalarını koymuşlar. İsmail Kartal şampiyonluk kutlamaların arkasına montaj etmişler sanki İso şampiyon yapacak der gibi ama bizim klip hem daha kısaydı hemde saçma sapan şeyler koymuşlar.

Hiç kimse bizim şampiyonluk şansımızdan bahsetmiyor daha doğrusu görmemezlikten geliniyor. Şuan itibariyle biz lideriz ama program fenerle açılıyor. Medyada hiç gücümüz yok.Ahmet Çakar durmadan bize sallıyor vs.

Allah'ım izniyle bu sene şampiyon olursak acayip tatlı olucak. Sadece GS düşmanlarının yüzünü görmek bile yeter

Şampiyon olursak, Abdul mudur nedir o herifle Ertem'in suratını görmek istiyorum. Ayrıca Galatasaray'a hiç şans vermeyen ve saldıran A.Çakar'ı da.

Ahmet Çakar iyi bir Galatasaray'lıdır.

Ahmet Çakar futbol maymunudur.Adam koltuğundan olmamak için her türlü şekle girer.Takım falan da tuttuğunu düşünmüyorum.Adam yapıcı değil hep kırıcı ve milleti zan altında kalacak sözler söyler.Genellikle de diğer insanların fikirlerine göre kafasında fikir oluşturur sırf muhalefet olmak için.

Olmaz olsun öyle Galatasaray'lı. Adam daha iki gün önce şikeyle itham ediyordu Galatasaray'ı.

Bunu okuyunca derinden bir gülme geldi. :asd22: 40 yildir milletin kiligina, kiyafetine laf sokan adam, iki gün önce stüdyodakilere sitem etti kilik kiyafete cok fazla önem veriyorlar, insanin ne giydiginin ne önemi var gibisinden. Delidir ne yapsa yeridir diye bir söz vardir.

https://www.youtube.com/watch?v=Pnk8gMoMx6k

Bu tezahurat bosuna türemedi... :asd22:

Reha Muhtar kaleminden

"Ahmet Çakar, Galatasaraylıdır...

Hem de gençliğinde çok iyi bir Galatasaraylıydı...

Ahmet Çakar’ın Beşiktaş tribünlerinin diline “pelesenk olmuş” onu hayırla yad etmeyen nice şarkıları vardır...

Yaklaşık yedi yıl öncesi...

STAR televizyonunda çalışıyoruz...

Beşiktaş tribünlerinden Ahmet Çakar’a bozuk para atıldığı, kapalı tribünde önüne geçerek engellemeye çalıştığım günler...

Ahmet Çakar’ın faal hakemlik yıllarında Atina’dayım...

Görmüşüm Galatasaray-Beşiktaş maçında Alpay’a verdiği ünlü penaltısını...

Bir gece Şamdan’a gittik, ekip halinde...

“Söyle bana” dedim, “Gerçekte hangi takımı tutuyorsun?..”

Yüzüme baktı...

“Gençliğimde Galatasaraylıydım...” dedi, “Fakat aramızda kalsın... Çünkü yaptığım yorumları o gözle izlemeye başlarlar...”

O gün söz verdim ki bu özel bilgiyi açıkça söylemeyeceğim, yazmayacağım...

Kaderin garip cilevesine bakın ki, bugün bu bilgiyi “Ahmet Çakar’ı Galatasaray camiasının önüne hain” diye attıkları gün yazmak zorunda kalıyorum...

Ahmet Çakar gençliğinde iyi Galatasaraylıydı...

Daha fazla şey de söylerim...

Fakat bana yakışmaz...

Ahmet Çakar sırf egzantriklik olsun diye Galatasaray için bu derece ciddi bir ithamda bulunmaz...

Ahmet Çakar Galatasaray’dan yana hakemliğinde hatalı kararlar vermiş midir tartışılır, fakat tek kuruş para almadığına herkesle bahse girerim..."

Daha fazla söylerim, yakismaz dedigi de halen Galatasaray´li olusu... Ama bunu aciklasa, Ahmet Cakar diye bir fenomen kalmaz ortada... Ahmet Cakar aslinda TV´de surreal bir karakterdir, iyi rol yapiyor hoca TV´de.

Son düzenleme:
Medyada ne kadar galatasaraylı varsa alayı şerefsiz ,dönek ve galatasaray'ın aleyhine yazı yazar..

Bunun yegane sebebi Galatasaray Camiası ve spor kulubü hiçbir zaman medya maymunlarını beslememiştir yada bunu yapmayı becerememiştir , oysaki nerden tutsan elinde kalan ligimizde bence iyi bir medya gücü için bu maymunları bol bol beslemek gerekir.

Bunu okuyunca derinden bir gülme geldi. :asd22: 40 yildir milletin kiligina, kiyafetine laf sokan adam, iki gün önce stüdyodakilere sitem etti kilik kiyafete cok fazla önem veriyorlar, insanin ne giydiginin ne önemi var gibisinden. Delidir ne yapsa yeridir diye bir söz vardir.

Ruh hastası herif. Kafatasına bakıp Obama'nın korumasını uzaylı ilan etmiş bir adam bu :D

Ama en azından Emre'yi Volkan'ı falan eleştirebiliyor, Türkiye'de bunu yapabilen 3-4 yorumcudan biri.

Ruh hastası herif. Kafatasına bakıp Obama'nın korumasını uzaylı ilan etmiş bir adam bu :D

Ama en azından Emre'yi Volkan'ı falan eleştirebiliyor, Türkiye'de bunu yapabilen 3-4 yorumcudan biri.

Ben Türk TV tarihinde, elestirilmeyen bir tane yegane Adam taniyorum. Atatürk bile kac defa elestirildigi bu ülkede, Metin Oktay bir kere bile elestirilmemistir. Metin Oktay´i Türk TV tarihinde, ilk elestiren insan olarak yine Ahmet Cakar tarihe adini yazdirmistir... Alex´de pek elestirilen bir adam degildi, herkes hep karakterini överken, Ahmet Cakar gidip sinsi ve hain ilan etti...

Kimsenin elestirmedigi insanlari, elestirmekten zevk aliyor zaten herif... ^^

Ben Türk TV tarihinde, elestirilmeyen bir tane yegane Adam taniyorum. Atatürk bile kac defa elestirildigi bu ülkede, Metin Oktay bir kere bile elestirilmemistir. Metin Oktay´i Türk TV tarihinde, ilk elestiren insan olarak yine Ahmet Cakar tarihe adini yazdirmistir... Alex´de pek elestirilen bir adam degildi, herkes hep karakterini överken, Ahmet Cakar gidip sinsi ve hain ilan etti...

Kimsenin elestirmedigi insanlari, elestirmekten zevk aliyor zaten herif... ^^

Alex hakkinda dedikleri sonuna kadar dogru. Bu forumda bile felegini sasirmis Alex hayranlari var. Adamin karakteri on numaraymis mis mis. Hee tabi.

Buraga emek hirsizi diyenlerin Alexin kendini yere atmasini bir kere bile elestirmedi Türkiye kariyeri boyunca.

Alex hakkinda dedikleri sonuna kadar dogru. Bu forumda bile felegini sasirmis Alex hayranlari var. Adamin karakteri on numaraymis mis mis. Hee tabi.

Buraga emek hirsizi diyenlerin Alexin kendini yere atmasini bir kere bile elestirmedi Türkiye kariyeri boyunca.

Türkiye´de insanlar basarili ise, onlari her türlü sevimli görmek isterler. Alex´in pozitif yönü, saha disinda rakibine herzaman saygi göstermesiydi. Cok canimiz yakti, Allah var, taraftara karsi hos görünmek icin, baya cirkef sözler de edebilirdi.
Ancak saha icinde Alex kazanmak icin, her türlü pislige basvuran, bir sirtlan gibiydi. Burak´dan bile cok atardi kendini, bazen sert kasti faulleri vardi. O son sezonunda da Aykut ile sorun yasarken, Fenerbahce gol yediginde gülmüstür tribünde.

Sunu kavramak lazim bence... Insanlar 4/4´lük degiller. Bir yeri iyi olunca, genellik ile bir yeri de kötü oluyor.

Ahmet çakar ahlak diye bir şey yokdur. .
Negativ ve kötülükler ile rating yapmaya alışmış birisi. Milette camur at, insanları çileden çıkart. Gelsin paralar !
Emre b de Galatasaraylı maalesef. Galatasaraylı olup ama Galatasaraylıkdan bir gramm nasip alamamış insanlar.

Ahmet Cakarin stilini bazen bende cok cirkin buluyorum.
Ustelik gorundugu kadar zeki biri degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt