Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Engin gibi adamlar Türk futbolunun içinde olduğu sürece Türk futbolu gelişmez.

Ertem ayni kucuk ergenler gibi..

sinan engin letonya maçından sonra "bizim milli takım ne ki siz bu duruma şaşırıyorsunuz, gözünüzde bizim takımı fazla büyütüyorsunuz" diyordu , a.kerim deliriyordu sinan abi letonyayı yenemeyecek takım da değiliz vs

şimdi roller değişmiş sinan engin müthiş oyuncularımız var biz böyle oynayacak takım değiliz diyor :D

Ahmet Çakar orda oturmuş çocuk gibi konuyu sulandırmaktan başka birşey yaptığı yok.

Adamlara degmediginizi bırakmıyorsunuz geride her hafta izliyorsunuz sonra sinan engin olduğu surece bu olduğu sürece ilerlemez filan diyorsunuz izlersen tabi olur adam her zaman.
Sizde bir değişiksiniz :)

Bu ülke insanının IQ'su o kadar yüksek ki zaten, Sinan'ın IQ'su baya yetersiz kalıyor.

Sinan Engin zor duruma dustu simdi kivirmaya basladi :D

Ne kadar doğrudur bilemem ama aday olursa bence yine seçilir. Bu sefer yaptığı hataları tekrarlamaz yine çok başarılı olabilir.
Ben iki aday destekliyorum Ünal Aysal yada Adnan Öztürk.

Aynen yarım kalan işini tamamlasın Aysal gelip. Daha batmadı kulüp. Albayrak gibi adamlardan hazaetmiyorum ama Aysal'da demeyin Allah rızası için adam feci yalancı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt