Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet cakar niye kustu la

Tapatalk

İşte o yüzden Galatasaraylı olduğunu kabul etmiyorum diyorum ya :) Her Galatasaraylıyım diyeni her sarı kırmızı parçalı forma giyeni sorgusuz sualsiz Galatasaraylı olarak kabul edeceksek işimiz var :red: Zamanında sorsan Emre B. denen şerefsiz de en büyük Galatasaraylıydı ve formamızı giyiyordu :red:

Bende kendime göre kabul edemiyorum bu tür Galatasaraylıyım diyenlere ama öyleler işde .
Galatasarayın insani duruşunu en iyi temsil eden kişi rahmetli Metin Oktaysa mesela en kötüsüde Rok dur.
Ama Galatasaray taraftarı olmuş işde bilmediğimiz nedenlerden dolayı. Skor taraftarı veya renkleri beğenmiş zamanında ne bileyim hehe.

Bilic'e sağlam sövüyorlar, Yönetim İstifa diye bağırıyorlar. Biz size bizimle uğraşmayın dedik, sonunun böyle olacağı belliydi. ;)

Bende kendime göre kabul edemiyorum bu tür Galatasaraylıyım diyenlere ama öyleler işde .
Galatasarayın insani duruşunu en iyi temsil eden kişi rahmetli Metin Oktaysa mesela en kötüsüde Rok dur.
Ama Galatasaray taraftarı olmuş işde bilmediğimiz nedenlerden dolayı. Skor taraftarı veya renkleri beğenmiş zamanında ne bileyim hehe.
İşte ben kötü Galatasaraylı olarakta kabul etmiyorum :) Galatasaraylı dediğin adam yüzyılın şikesini siyasi menfaatleri uğruna aklamaya çalışmaz. Galatasaray'a her fırsatta küfür eden adamların yavşaklığını yapmaz.

Şike şike şike. Yeter lan. 2011 de bile bu kadar konuşmadınız orman çocukları.

Anlaşmışlar bize sallıyorlar.

Ertem Aziz Yıldırım ve Fener ile ilgili şike lafı çıksa konuşmayı kesiyor. BJK'ye terazi dedi diye Rasim'e yürüyorlar ama bize gelince vitesi boşa alıyorlar.

Anlaşmışlar bize sallıyorlar.

Ertem Aziz Yıldırım ve Fener ile ilgili şike lafı çıksa konuşmayı kesiyor. BJK'ye terazi dedi diye Rasim'e yürüyorlar ama bize gelince vitesi boşa alıyorlar.

Yapsınlar kardeşim boşver. Dedikleri 2-3 ay sonra unutulur ama bizim son Sözümüz unutulamaz. 4. Yıldızı taktığımız an bunu kimse unutmaz. Unutmaya çalışan olursada sadece armamıza baktığında 4 Yıldız görmesi hatırlamaya yeterli olacak. Her zamanki gibi Allah'ın izniyle tarihe yazdıracağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt