- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
Ahmet cakar niye kustu la
Tapatalk
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte o yüzden Galatasaraylı olduğunu kabul etmiyorum diyorum yaHer Galatasaraylıyım diyeni her sarı kırmızı parçalı forma giyeni sorgusuz sualsiz Galatasaraylı olarak kabul edeceksek işimiz var :red: Zamanında sorsan Emre B. denen şerefsiz de en büyük Galatasaraylıydı ve formamızı giyiyordu :red:
Yemin etti, Fener'in veya Galatasaray'ın şampiyonluğu zerre umrumda değil diye.Ne dedi yogi?![]()
İşte ben kötü Galatasaraylı olarakta kabul etmiyorumBende kendime göre kabul edemiyorum bu tür Galatasaraylıyım diyenlere ama öyleler işde .
Galatasarayın insani duruşunu en iyi temsil eden kişi rahmetli Metin Oktaysa mesela en kötüsüde Rok dur.
Ama Galatasaray taraftarı olmuş işde bilmediğimiz nedenlerden dolayı. Skor taraftarı veya renkleri beğenmiş zamanında ne bileyim hehe.
Hepsi reyting için yapıyorlar bunların gerçek tartıştıklarına inanmiyorum ben.Soyle ciddi ciddi birbirine bi girse bu sebekler ne guzel olur
Şampiyonluk şart oldu!Şike şike şike. Yeter lan. 2011 de bile bu kadar konuşmadınız orman çocukları.
Anlaşmışlar bize sallıyorlar.
Ertem Aziz Yıldırım ve Fener ile ilgili şike lafı çıksa konuşmayı kesiyor. BJK'ye terazi dedi diye Rasim'e yürüyorlar ama bize gelince vitesi boşa alıyorlar.