Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
bu tvlere cikan fenerliler hepsi pic olmalimi ? tek kriter bu mu ? fblyu tut ve pic ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Ögünya şu soldaki eleman kim fenerli olan tesadüf diyen kupamıza
Bir yanda Fenerbahçe'nin yarı finali başarı değildir deyip de o sezon başarılıydık önümüz kesildi diyen bi dallama diğer yanda beşiktaş'ın şampiyonluklarının çalından bahsediyo.olm nasıl kafa var bunlarda anlamak mümkün değil.20 senede 2 kere şampiyonluk yaşamış takımın taraftarı gelmiş konuşuyo mallo ya![]()

izliyorum bunları da çok komik ezikler ya.c.brugge maçının öncesinde ve sonrasındaki hallerini izledim de yerlere yattım.hele orda yaşlı bi kel var bu kadar aptal bi adam yok yasen bu kamili bi de bjk tvde maçlardan sonra izle, biliçe küfretmekten zor alıkoyuyordu kendisini, bir de ali aydın adı ironi gibi , olimpiyat hakimi ali aydınla adaş ve hakemlerden dert yanması en büyük ironidir herhalde
izliyorum bunları da çok komik ezikler ya.c.brugge maçının öncesinde ve sonrasındaki hallerini izledim de yerlere yattım.hele orda yaşlı bi kel var bu kadar aptal bi adam yok ya![]()