Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu tvlere cikan fenerliler hepsi pic olmalimi ? tek kriter bu mu ? fblyu tut ve pic ol

ulan entel fenerliye bak neydi bunun adı, sorsan cumhuriyetçidir akpnin yalakası olmuş 17 aralık falan diyor :D

ya şu beşiktaşlılarında bize haksızlık yapılıyor muhabbeti kabak tadı verdi paso konuşuyor adam bır bır

yok hakemler şöyle hakemler böyle

Ne ağladı bu kuşlarda vay arkadaş şike yap yap başkası yaptı de ne kadar aptal bu insanlar

ulan trabzonsporluya helal olsun tam da bizim düşüncelerimizi döküyor

Bir yanda Fenerbahçe'nin yarı finali başarı değildir deyip de o sezon başarılıydık önümüz kesildi diyen bi dallama diğer yanda beşiktaş'ın şampiyonluklarının çalından bahsediyo bi dallama.olm nasıl kafa var bunlarda anlamak mümkün değil.20 senede 2 kere şampiyonluk yaşamış takımın taraftarı gelmiş konuşuyo mallo ya :)

Kargaya bak 15 senedir UEFA Kupamızdan sıkılmış ezik :D

Bir yanda Fenerbahçe'nin yarı finali başarı değildir deyip de o sezon başarılıydık önümüz kesildi diyen bi dallama diğer yanda beşiktaş'ın şampiyonluklarının çalından bahsediyo.olm nasıl kafa var bunlarda anlamak mümkün değil.20 senede 2 kere şampiyonluk yaşamış takımın taraftarı gelmiş konuşuyo mallo ya :)

sen bu kamili bi de bjk tvde maçlardan sonra izle, biliçe küfretmekten zor alıkoyuyordu kendisini, bir de ali aydın adı ironi gibi , olimpiyat hakimi ali aydınla adaş ve hakemlerden dert yanması en büyük ironidir herhalde

Trabzonlu arkadaş mantıklı konuşmaya çalışıyor ama bu kuşlar okadar aptal ki tartışmayı bile beceremiyorlar. Sıkılmış bizim kupanın konuşulmasından ulan dallama asıl insanlar sizin şike yapıp mağduru oynamanızdan sıkıldı şerefsiz herif bilgisayarı kırdıracak bana burda.

ulan sırf 4. yıldız gündemini değiştirmek için yine uefa konusunu ortaya atmış dingil, buradaki mallar da kalkıp tartışıyor. :asd:

sen bu kamili bi de bjk tvde maçlardan sonra izle, biliçe küfretmekten zor alıkoyuyordu kendisini, bir de ali aydın adı ironi gibi , olimpiyat hakimi ali aydınla adaş ve hakemlerden dert yanması en büyük ironidir herhalde
izliyorum bunları da çok komik ezikler ya.c.brugge maçının öncesinde ve sonrasındaki hallerini izledim de yerlere yattım.hele orda yaşlı bi kel var bu kadar aptal bi adam yok ya :)

izliyorum bunları da çok komik ezikler ya.c.brugge maçının öncesinde ve sonrasındaki hallerini izledim de yerlere yattım.hele orda yaşlı bi kel var bu kadar aptal bi adam yok ya :)

o abi fena ya, akhisar maçından sonra stüdyoya sedyeyle taşıdılar makyaj odasından , ayakta duramıyordu

ulan bu fenerli ve beşiktaşlı adamlar ne kadar boş herifler ya adam diyorki beşiktaş 1903'te kuruldu 2 şampiyonluk yaz sanki bakkaldan ekmek alıyorlar

ulan ağlaycaksanız oynamayalım

eziklik, Galatasaray gecince eskiden uyduruk liglerde kazanilan seyleri koyun, istediginiz kadar koyun, on sene sonra onlari da geceriz, ozaman alt yapidaki seyleri de koyarsiniz filan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt