Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam beşiktaş futbol takımının 1903 te kurulduğunu sanıyor bide bu pragrama çıkıp yorum yapıyor. Ulan ayı yıldız lazım değil diyor hala o yüzden ağlanıp 2 tane eklettiniz hıyar herif.

aslında kadro adnan aybaba-serdar bali-kemalettin şentürk şeklinde olsa daha iyi olurdu

Beşiktaş'ın futbol branşının kuruluşu 1911 daha ondan haberi yok dallama gelmiş 4 şampiyonluk daha versinler diyo.ne kerizler var şu dünyada :)

Dallama ertem uefa Galatasaray ın en büyük başarısı şampiyonlar ligi yarı finalidir diyor ama siz bunu yok sayıyorsunuz. Senin başkanın olan kupayı bile yok sayıyor sen ne konuşuyorsun be kardeşim.Koyacaklar şunların karşınına beni sokayım hepsinin ağzına o lafları.

#Hedef1MilyonKekKalıbı Simge'nin gülüşü :heart:

ulan tenekeler emre-zokora davasının paralel mahkemelerde görülmediği ne malum , işinize gelince mahkemeler kumpas işinize gelince mahkeme kararını vermiş

Bu ayi kim ya her lafta 8jkyi üste cikariyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tinercinin biri yine agliyor. Bütün beşiktaşlilar niye hep böyle sadece biz şerefliyiz gibi davraniyor. Fenerli olani zaten ayri bir mal.

Bu kuş türleri niye böyle lan üzülüyorum bunlara. Hele şu beşiktaşlilarin arabeske baglamasi beni benden aliyor. Noumayi 3 saatte göndermişler. 6 ay ceza aldigindan olmasin. Şereften soguttunuz insani.

Adamlar resmen ırkçılığı akladı iki dk içinde. Mahkeme ne karar verdi hop bitti mahkeme şikeye ne karar verdi acaba onu biliyormu o arkadaş.

Tinercinin biri yine agliyor. Bütün beşiktaşlilar niye hep böyle sadece biz şerefliyiz gibi davraniyor. Fenerli olani zaten ayri bir mal.

Bu kuş türleri niye böyle lan üzülüyorum bunlara. Hele şu beşiktaşlilarin arabeske baglamasi beni benden aliyor. Noumayi 3 saatte göndermişler. 6 ay ceza aldigindan olmasin. Şereften soguttunuz insani.

olm adamlar napsınlar, ellerinde yüceltebilecekleri herhangi somut bir şey yok, yalandan hamaset yapıp duruyorlar şerefti bilmemneydi :D

ahaha şimdi o mahkeme de paralel derler :D stüdyoda sessizlik hoop ardından konu değişir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt