Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
moron futbol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanya'daki türkleri de gördük hazırlık maçında.Tolga Alpaslan sonuna kadar hakli, bunu zaten burda ben aylar öncesi yazdim. Galatasaray taraftari resmen kandiriliyor, uyutuluyor. Dursun baskan olmadan önce Ibra'yi atti ortaya, transfer sezonunun sonuna kadar uyuttu taraftari yalanlamayarak ki diger yapilmayan transferler ve eksikler hatirlanmasin diye.
Haftaya lig basliyor, hala Ibra. Allah akil fikir versin. Bu kulüp Sneijder ile uzatmiyor indirime gitmiyor diye siz de Ibra'yi bekliyorsunuz.
Ciddi sekilde soruyorum, harbi egitim seviyesi ne durumda Türkiye'de..
Tolga Alpaslan sonuna kadar hakli, bunu zaten burda ben aylar öncesi yazdim. Galatasaray taraftari resmen kandiriliyor, uyutuluyor. Dursun baskan olmadan önce Ibra'yi atti ortaya, transfer sezonunun sonuna kadar uyuttu taraftari yalanlamayarak ki diger yapilmayan transferler ve eksikler hatirlanmasin diye.
Haftaya lig basliyor, hala Ibra. Allah akil fikir versin. Bu kulüp Sneijder ile uzatmiyor indirime gitmiyor diye siz de Ibra'yi bekliyorsunuz.
Ciddi sekilde soruyorum, harbi egitim seviyesi ne durumda Türkiye'de..
Bu Tolga Alpaslan denen zat, tam ıslak odunla dövülmesi gereken bir tip. Dinlenip dinlenip döveceksin.
![]()
en sağdaki ali aydın
eski hakem![]()
Tolgay mı ne resmrn Ahmet Çakar taklidi yapıyor