Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam haklı biz bu kadroyla ligi üçüncü bitiririz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga Alpaslan sonuna kadar hakli, bunu zaten burda ben aylar öncesi yazdim. Galatasaray taraftari resmen kandiriliyor, uyutuluyor. Dursun baskan olmadan önce Ibra'yi atti ortaya, transfer sezonunun sonuna kadar uyuttu taraftari yalanlamayarak ki diger yapilmayan transferler ve eksikler hatirlanmasin diye.

Haftaya lig basliyor, hala Ibra. Allah akil fikir versin. Bu kulüp Sneijder ile uzatmiyor indirime gitmiyor diye siz de Ibra'yi bekliyorsunuz.

Ciddi sekilde soruyorum, harbi egitim seviyesi ne durumda Türkiye'de..
Almanya'daki türkleri de gördük hazırlık maçında.
Ayrıca taraftarı 1-2 hafta oyalasa ne olur, sezon içinde tepki göstermek yasak mı? Ezberden yorum yapıp duruyorsun.

Tolga Alpaslan sonuna kadar hakli, bunu zaten burda ben aylar öncesi yazdim. Galatasaray taraftari resmen kandiriliyor, uyutuluyor. Dursun baskan olmadan önce Ibra'yi atti ortaya, transfer sezonunun sonuna kadar uyuttu taraftari yalanlamayarak ki diger yapilmayan transferler ve eksikler hatirlanmasin diye.

Haftaya lig basliyor, hala Ibra. Allah akil fikir versin. Bu kulüp Sneijder ile uzatmiyor indirime gitmiyor diye siz de Ibra'yi bekliyorsunuz.

Ciddi sekilde soruyorum, harbi egitim seviyesi ne durumda Türkiye'de..

Bilmem, sen söyle ?

Bu Tolga Alpaslan denen zat, tam ıslak odunla dövülmesi gereken bir tip. Dinlenip dinlenip döveceksin.

26b68ab65e1a1eb2b3207e792d17f881_400x400.jpeg

Ahmet Çakar'ın yırtık kondom mahlüsü

ozan bjk diyorlar.

bi oyuncu niye bjk'yi seçer la hakikaten hiç bir cazibesi yok.kaç oyuncu bjk'de kariyerini bi üst levele yükseltmiş? avrupa'da ne başarmışlar? bjk'de hangi geleceği görüyor?

ozan bjk'ye gideceğim diyorsa gelmesin bize zaten.futbol akıllı adamlarla oynanır.

- Albülkerim: Olcay Şahan, Cenk Tosun'a al at giye kalenin içine getirdi ağzına verdi.

- Ertem koptu.

- Rasim: Ertem niye gülüyorsun ya?

Rasimin konuşması cidden bazılarının kulağına gidiyor konuş sevimsiz rok

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt