Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Program izleme konusunda cok yeteneklisin soyleyecek soz bulamiyorum. :D :hat:

Film, dizi, program konularında lise döneminde yaptığım illegal işlerden dolayı ilgiliyim. Eğer radyo televizyon bölümünde okusaydım iyi bir tv eleştirmeni olabilirdim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Futbol harici konustuklarinda izlenir.
Sinan ağır yerli sevici.
Bu şartlar altında sinirlenmek istemiyorsanız izlemeyin.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinirlenmeyi de bir tarafa bırak.Resmen sokak kavgası gibi hani kadınlar sokak ortasında ağız dalaşı yapar ya aynı öyle hepsi aynı anda konuşuyor kafa kaldırmıyor.Yorumcu olmuşlar ama hiç biri ne dinlemesini ne anlamasını bilmiyor.

Ertem Şener ‏@ertemsener 20 dk.20 dakika önce İstanbul, Türkiye
BAŞIMIZ SAĞOLSUN ... BU AKŞAM BEYAZ FUTBOL YAPMIYORUZ .
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png
1f1f9-1f1f7.png

Ertem süper konuşuyor şu an

Ertem Galatasaray'lı değilse bende adam değilim. O kadar belli ki Galatasaray'ı tuttuğu. Ben Ertem'in hiç bir Beşiktaş maçını Galatasaray maçında anlattığı kadar yürekten anlattığına şahit olmadım. Ama salak bir şekilde bunu saklama ihtiyacı duydu 2-3 yıl evvel beşiktaşlı olmayı tarafsız olmak gibi bir şey olarak algılamış kafasında. Programda beşiktaşlı olmaya çalışması falan o kadar yapmacık duruyor ki. Galatasaray'la ilgili bir şey soruyorlar geçmişten çat diye cevap veriyor. Beşiktaş'la ilgili yakın tarihten bizlerin bile bilebildiği hadiseleri karıştırıyor sürekli. Yani bilmiyorum belki de CL'nin gözümüzde rüya gibi geldiği dönemlerde Sabri Ugan ve Ertem Şener çok başka anlatıyorlardı bizim maçları belki de o yüzden başka bir takım taraftarı olmalarını yediremiyorum.

Ertem Galatasaraylı mı :D:D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ertem Şener@ertemsener 55 dk.55 dakika önceİstanbul, Türkiye
hepimizin başı sağolsun ... terörün ekmeğine yağ sürmeyeceğim teröre inat bu gece saat 23:00'da BEYAZ FUTBOL'da beraberiz ...

Ertem Şener@ertemsener 38 dk.38 dakika önceİstanbul, Türkiye
teröre alışmayacağız !!! sizden korkan sizin gibi olsun ... 23:20'de BEYAZ FUTBOL bu gece dopdolu #sizdenkorkansizingibiolsun

Ertem Şener@ertemsener 25 dk.25 dakika önce
SİZDEN KORKAN SİZİN GİBİ OLSUN #sizdenkorkansizingibiolsun teröre inat bu akşam saat 23:20'de… https://www.instagram.com/p/BDJcYvQnS5u/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt