Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.754
- 2.181
- 1.948
143 zafer
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rasim ve Ahmet'e yaptıkları her program nedeniyle dava açmalıdır Galatasaray.
birilerinin gtunu yalamistiro ne lan. ahmet cakar dilini cikardi bok renginde. acaba neyi yalamis?![]()
işi ne aziz pot kırıcak onlar arkasını toplıycaklar.Lan adam açık açık söz verdiler dedi maç ertelendi sonrada bir tarih vermediği kalmış erteleme maçı için. Futboldan soğudum bunlar yüzünden ama iyi oldu dertten kurtardılar benim gibi çok kişiyi.Panda yine müthis sacmaliyor
işi ne aziz pot kırıcak onlar arkasını toplıycaklar.Lan adam açık açık söz verdiler dedi maç ertelendi sonrada bir tarih vermediği kalmış erteleme maçı için. Futboldan soğudum bunlar yüzünden ama iyi oldu dertten kurtardılar benim gibi çok kişiyi.
Sinan Engin'de iyi pot kırıyor sinirlenince bjk yi savunan çok var bu sene diyor demek bu sene için satılmış kalem almışlar. Vay ülkemin haline her tarafımız kokuyorAynen renktas.
Hep Aziz i elestirmeye calisan olurs "artik futbol konusulsun" söyleyip konuyu kapatmaya calisiyor
Ertem Şener @ertemsener 25 sn.25 saniye önce İstanbul, Türkiye
Acillll Beyaz TV açılsın #derinfutbolseverler
@Tuncay Tum