Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rasim ve Ahmet'e yaptıkları her program nedeniyle dava açmalıdır Galatasaray.

Yeter bu liseden çektiğimiz alın işte kendi kendini ifşa, deşifre eden lise sirkinden bir palyaço

Son düzenleme:
o ne lan. ahmet cakar dilini cikardi bok renginde. acaba neyi yalamis? :o

IQ 143 demesinde bir sakInca yok. Adama zamanında geri zekali fln demislerdi.

Ama bizim millet herseyi goygoya vurdugu icin demeseydi keske.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

rasim başkan için "hocam bilezikçi derken top mop mu demek istiyorsun" demiş ulan şu hale bak

Panda yine müthis sacmaliyor

Panda yine müthis sacmaliyor
işi ne aziz pot kırıcak onlar arkasını toplıycaklar.Lan adam açık açık söz verdiler dedi maç ertelendi sonrada bir tarih vermediği kalmış erteleme maçı için. Futboldan soğudum bunlar yüzünden ama iyi oldu dertten kurtardılar benim gibi çok kişiyi.

işi ne aziz pot kırıcak onlar arkasını toplıycaklar.Lan adam açık açık söz verdiler dedi maç ertelendi sonrada bir tarih vermediği kalmış erteleme maçı için. Futboldan soğudum bunlar yüzünden ama iyi oldu dertten kurtardılar benim gibi çok kişiyi.

Aynen renktas.

Hep Aziz i elestirmeye calisan olurs "artik futbol konusulsun" söyleyip konuyu kapatmaya calisiyor

Aynen renktas.

Hep Aziz i elestirmeye calisan olurs "artik futbol konusulsun" söyleyip konuyu kapatmaya calisiyor
Sinan Engin'de iyi pot kırıyor sinirlenince bjk yi savunan çok var bu sene diyor demek bu sene için satılmış kalem almışlar. Vay ülkemin haline her tarafımız kokuyor

10262217_1427638160598765_3563475033655587390_n.jpg

Yine Sneijder'a sallayacaklar

Ertem ve sinan serefsizi organize bir sekilde saldiriyor her programda

Arkadaş bu yönetim bizi rezil etti...

Allah belanızı versin şerefsizler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt