Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Hayır Beşiktaşta yok, Galatasaray'da var Fenerbahçe'de var... Ulan ertem yalakalıkta nirvana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimsenin övdüğü yok millet eğlenmek için izliyor.
Bi fikir atmışsın ortaya. Ben de durumu izah etmeye çalışıyorum. Milletin ROK'u övdüğü tek nokta palyaçolugu olabilir. Ha sen görüyorsundur yalan diyecek halim yok ama istisnalar kaideyi değiştirmez.Sen üstüne neden alınıyorsun? Ben çoğu yerde rok hakkımızı koruyor , kral adam denildiğini görüyorum .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Adam bize şikeci söyleyince 3 maymunu oynuyor millet burda. Trollük yapıyor işte seviyesiz şekildeSen üstüne neden alınıyorsun? Ben çoğu yerde rok hakkımızı koruyor , kral adam denildiğini görüyorum .
Adam bize şikeci söyleyince 3 maymunu oynuyor millet burda. Trollük yapıyor işte seviyesiz şekilde
Komik geliyor olabilir bazılarına ama bunun kadar Galatasaray ile uzak kişilik profili çizen birisini görmedim tv de.
Abdülkerim bile üstelik geri zekalı af edersin yani ama en azından arada sırada aklı yerinde ciddi yorumlar yapıyor, yapa biliyor.Bu futboldan anlamıyor ki zaten . Terbiyesizliği hayatın kuralı etmiş bir troll. Abdülkerim denen fbli yemin ederim bu adamdan daha kaliteli bir adam , keşke böyleleri bizi savunsa .