Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertem Şener ne şerefsiz yalancı bjk lı be.
Normal karakter yapısı ama tabiki.

Off ne fetoymus ya Rok ağır gerizekalı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimin fetöyla bağlantısı olduğunu bilen iyi biliyor hala çıkıp tvde şov yapıyorlar ya delleniyorum

Rasim Aziz'den baska birine Bey demiyor.Acaba neden ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan kadro disi kalacakmis diyolar

rasim içtikçe güzelleşiyor fenerbahceye hello kity olmaz diyor victora-secret lazım diyor sponsor

Sen üstüne neden alınıyorsun? Ben çoğu yerde rok hakkımızı koruyor , kral adam denildiğini görüyorum .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bi fikir atmışsın ortaya. Ben de durumu izah etmeye çalışıyorum. Milletin ROK'u övdüğü tek nokta palyaçolugu olabilir. Ha sen görüyorsundur yalan diyecek halim yok ama istisnalar kaideyi değiştirmez.

ertemin karakterine laf edenler

terim denen şahsiyeti dilleyenlerdir

yazık ki ne yazık

Erkekçe dergisinin kapağıda geldi ya la:-)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

85 kadrosunu gördüm de.
14 yıl neden şampiyon olamamışiz cevabını aldım

Sen üstüne neden alınıyorsun? Ben çoğu yerde rok hakkımızı koruyor , kral adam denildiğini görüyorum .

Adam bize şikeci söyleyince 3 maymunu oynuyor millet burda. Trollük yapıyor işte seviyesiz şekilde
Komik geliyor olabilir bazılarına ama bunun kadar Galatasaray ile uzak kişilik profili çizen birisini görmedim tv de.

Adam bize şikeci söyleyince 3 maymunu oynuyor millet burda. Trollük yapıyor işte seviyesiz şekilde
Komik geliyor olabilir bazılarına ama bunun kadar Galatasaray ile uzak kişilik profili çizen birisini görmedim tv de.

Bu futboldan anlamıyor ki zaten . Terbiyesizliği hayatın kuralı etmiş bir troll. Abdülkerim denen fbli yemin ederim bu adamdan daha kaliteli bir adam , keşke böyleleri bizi savunsa .

Bu futboldan anlamıyor ki zaten . Terbiyesizliği hayatın kuralı etmiş bir troll. Abdülkerim denen fbli yemin ederim bu adamdan daha kaliteli bir adam , keşke böyleleri bizi savunsa .

Abdülkerim bile üstelik geri zekalı af edersin yani ama en azından arada sırada aklı yerinde ciddi yorumlar yapıyor, yapa biliyor.

Hahahahaha Bursa forması çıkardı Rasim

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt