Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.288
- 25.635
- 3.183
yaptıkları resmen şerefsizlik. Tolga gerçekten bilmediği, tanımadığı için söyledi ''kim onlar'' diye. Ama bu kansızların zoruna gitmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi kafayla hazırlamışlar bu görseli.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
ne dediler naptılar?
dün ertem sener kim sinan engın kım tanımıyorum dedi tolga saf saf kötü niyet veya kapak niyeti olmadan bundan mı problem çıkardılar?
önce senin yazdığın tarzda şeyler söylediler sonra a.çakar kişisel şova çevirdi ben aslanım rasim sırtlan sen küçük gelincik yavrususun seni yeriz geyiği yaptılar altyazı ve görsellerle süslendi aba altından sopa gösterdiler kısaca tolga feci koymuş dün bunlara acıyı çıkarıcaklardı bir şekilde lakin tolganın zerre dalgasında olmaz bunlar öyle bir tip
bukadar yırtınmaları boşaSunu izletsinler Tolga'ya. Yeterince aciklayici olur kim olduklarina dair.
Adam Mısın Sinema Filmi Fragmanı - YouTube
Sunu izletsinler Tolga'ya. Yeterince aciklayici olur kim olduklarina dair.
Adam Mısın Sinema Filmi Fragmanı - YouTube
son yillarin en efsane filimi olacak
Bu ne la ?
Aynen, filim diye kasıtlı yazdın sanırım. Film denemez çünkü buna.
son yillarin en efsane filimi olacak
Turkish Star Wars dan beri en efsane türk yapimi olacak.
Böyle filmler hic ilgimi cekmez. Senaryolari cok basit oluyor, muhtemelen bol bol da küfür icerir malum milletimiz küfürü argoyu seviyor filmlerde.
Örnek: Recep Ivedik.
Rampage'de fena değil, onu da listeye ekleyelim.
RAMPAGE (Korkusuz) Trailer - TURKISH RAMBO - YouTube
Recep Ivedik komik, ama cokda fani degilim. Kolpacinocuyum ben. O tarzda komedileri cok seviyorum...
Beyaz TV ekibinin bir film cevirmesi, zaten basli basina izlenmesi gereken bir sey bana göreAktörlük ile uzakdan yakindan alakali yok cünkü. Rasim´de bence potansiyal var, apoda fena degildi trailerde. Ahmet Cakar ise facia ^^
napabilirler yaw arda gibi g.tleri kalktı asıp kesmeye başlamışlar tolganın zerre dalgasında olucağını sanmıyorum şu muabbetlerin..
ahmet çakar'da azizin paralı askeridir ermanın çektiği 31 bile olamaz olamamadı da hiçbirzaman..