Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaptıkları resmen şerefsizlik. Tolga gerçekten bilmediği, tanımadığı için söyledi ''kim onlar'' diye. Ama bu kansızların zoruna gitmiş.

ne dediler naptılar?
dün ertem sener kim sinan engın kım tanımıyorum dedi tolga saf saf kötü niyet veya kapak niyeti olmadan bundan mı problem çıkardılar?

ne dediler naptılar?
dün ertem sener kim sinan engın kım tanımıyorum dedi tolga saf saf kötü niyet veya kapak niyeti olmadan bundan mı problem çıkardılar?

önce senin yazdığın tarzda şeyler söylediler sonra a.çakar kişisel şova çevirdi ben aslanım rasim sırtlan sen küçük gelincik yavrususun seni yeriz geyiği yaptılar altyazı ve görsellerle süslendi aba altından sopa gösterdiler kısaca tolga feci koymuş dün bunlara acıyı çıkarıcaklardı bir şekilde lakin tolganın zerre dalgasında olmaz bunlar öyle bir tip

önce senin yazdığın tarzda şeyler söylediler sonra a.çakar kişisel şova çevirdi ben aslanım rasim sırtlan sen küçük gelincik yavrususun seni yeriz geyiği yaptılar altyazı ve görsellerle süslendi aba altından sopa gösterdiler kısaca tolga feci koymuş dün bunlara acıyı çıkarıcaklardı bir şekilde lakin tolganın zerre dalgasında olmaz bunlar öyle bir tip

yav tabi dalgasında olmaz adam izlemiyor hatta isimlerini bile duymamış :asd: bukadar yırtınmaları boşa

Bu adamlara sesini cikaramaz bizim yönetim. Baksana Nazifoglunu bile istedigi gibi kullaniyorlar, konusturuyorlar.

Böyle filmler hic ilgimi cekmez. Senaryolari cok basit oluyor, muhtemelen bol bol da küfür icerir malum milletimiz küfürü argoyu seviyor filmlerde.

Örnek: Recep Ivedik.

Recep Ivedik komik, ama cokda fani degilim. Kolpacinocuyum ben. O tarzda komedileri cok seviyorum...

Beyaz TV ekibinin bir film cevirmesi, zaten basli basina izlenmesi gereken bir sey bana göre :D Aktörlük ile uzakdan yakindan alakali yok cünkü. Rasim´de bence potansiyal var, apoda fena degildi trailerde. Ahmet Cakar ise facia ^^

Recep Ivedik komik, ama cokda fani degilim. Kolpacinocuyum ben. O tarzda komedileri cok seviyorum...

Beyaz TV ekibinin bir film cevirmesi, zaten basli basina izlenmesi gereken bir sey bana göre :D Aktörlük ile uzakdan yakindan alakali yok cünkü. Rasim´de bence potansiyal var, apoda fena degildi trailerde. Ahmet Cakar ise facia ^^

Ilk filmde ben de güldüm eglendim falan da ondan sonra gelen filmler pek sarmadi. Hele hele o survivor filmi cok zorlama geldi, kücük kuzenim izlemek istedi mecburen eslik ettim bende yoksa hayatta gitmezdim filme :D Ama hala gise rekorlari kiriyormus sanirim ilginc, bu gidisle dördüncüsü de cikar besincisi de ne de olsa izleyen cok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt