Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru konuşuyor 5 yilda on liberoya 20 milyon verecegine cikar 10 milyon euro iyisini al

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda muthis konustu on libero ornegi ile

Sent from my iPhone using Tapatalk

Futbol konustu mu dogru konusuyor Arda bence, diger konularda tartisilir.

Simdi yine cok dogru bir yere degindi. 5 yil bir pozisyon icin oyuncu ariyoruz, bir defa 10 Milyon ver en iyisini al dedi. Bunu yillarca sag bekte yasadik ve Melo gittiginden beri de ön libero da yasiyoruz.

Arda bizim sağ bek sorununa çok net cevap verdi , 5 sene çözemiyoruz en az 20 m harcıyoruz , direk katkı sağlayacak adama 10 - 20 ver diyor :D

Arda Turan: "Emre Mor'un milli takımımızda oynamasında azımsanmayacak kadar payım var. Emre Can için de çok uğraştım ama olmadı."

Ne yapmış acaba

Acayip şımarık bi adam ya.Şu konuşma şekli bile asab bozucu.Umarım ilerde bize filan gelmez.

Valla Arda bize gelecekse ileride o zaman Sportif direktor / Transfer komitesi olarak gelsin...

Futbola gelince Avrupai konusuyor gercekten

Dogru konustugu bölümler var bence, ama ben de bizde görmek istemiyorum kendisini artik.

Hele hele zamaninda "Galatasarayin teklifi komikti" demesinden sonra benim icin bitmistir bu is.

Aslında Arda'nın çıkıp konuşması gayet güzel bir hareket hatta yarın bir gün Terim de başka bir programa çıkıp her konudan konuşsa iyi olmazmı.

Ama işin kötü tarafı programa çıkan kim olursa niye bu kadar yalıyorsunuz ki, yaptığı yanlış şeyleri arkalarından söylerken yüzlerine karşı niye söyleyemiyorsunuz?

Bu programın amacı da Terim Arda arasındaki soğukluğu gidermektir. Öyle yok siyasi güç şu an Arda'nın arkasında Terim dönemi bitti diye birşey yok.

Arda'nın Barca yıllarını ordaki yıldızları anlatmasını istseler daha iyi olurdu olayı sürekli milli takıma getirmeleri mide bulandırıyor.

İllaki bir haklı birde haksız bulacaklar.

Son düzenleme:
Hep diyorum 5 tane ucuz adam
Alacagima basarim 10-15m'u yillar boyunca formayo birakmaz

Saka maka Burak falan deyince Burak'in oldugu yerde Cenk oynamaz...

Cenk bes para etmez

300 kişi turnuvaya gittiniz hala biz aile olmalıydık olanları dışarı sızdırmamalıydık diyorsun Arda.

ft raşit çetiner, tugay kerimoğlu gibi adamların önünü açmadı beni geçerler diye

gitmiş tümeri almış tuncayı almış

Valla Arda bize gelecekse ileride o zaman Sportif direktor / Transfer komitesi olarak gelsin...

Futbola gelince Avrupai konusuyor gercekten

aman Allah korusun.bununda diğer evlatçı hainlerden farkı yok.konuşma stili çok itici tam kro. 6 yldır ispanya'da hala ispanyolca bilmiyor!!

Birisi ülkenin en iyi oyuncusu diğeri ülkenin en iyi hocası ama 5 dk konuşmalarını dinle tv yi kapatırsın. Biraz daha karakter sahibi olsalar iyi olurdu her ikisi de güçlüleri yalamaktan bıkmadılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt