Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Arda'nın çıkıp konuşması gayet güzel bir hareket hatta yarın bir gün Terim de başka bir programa çıkıp her konudan konuşsa iyi olmazmı.

Ama işin kötü tarafı programa çıkan kim olursa niye bu kadar yalıyorsunuz ki, yaptığı yanlış şeyleri arkalarından söylerken yüzlerine karşı niye söyleyemiyorsunuz?

Bu programın amacı da Terim Arda arasındaki soğukluğu gidermektir. Öyle yok siyasi güç şu an Arda'nın arkasında Terim dönemi bitti diye birşey yok.

Arda'nın Barca yıllarını ordaki yıldızları anlatmasını istseler daha iyi olurdu olayı sürekli milli takıma getirmeleri mide bulandırıyor.

İllaki bir haklı birde haksız bulacaklar.

Ahmet cakari hususi cagirmiyorlar zaten

Arda daha da tiksindirmeden bence yayını kessinler.

Fatih Terim'in defoları vardır zaten her insanın da vardır ama bu elemandan 1000 kat daha adamdır.

Zorla Galatasaray'dan baska takimda oynamam dedi resmen...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ahmet cakari hususi cagirmiyorlar zaten

Olmaması da iyi olmuş zaten. Aslında Arda'nın Barça da olmasından faydalanıp oradaki hayatıyla ilgili bir program yapsalar iyi olurdu. Program bir süre sonra kısır döngüye girecek çünkü hem Terim'i hemde Arda'yı arkalarına almaktan çekiniyorlar o yüzden Çakar da olsaydı olaylar kızışırdı.

Bu daha 3 kanal da falan çıkar canlı yayına.Bide konuşmak istemiyorum diyordu.

Vay arkadas ulkeye bak :red:

Arda Cumhurbaskani muamelesi goruyor. Adamlar biat ediyor resmen. Kapattim bu ne lan

Bu kadar yag fazla kapattim beyler

kapattım diyorsun

Zorla Galatasaray'dan baska takimda oynamam dedi resmen...

sonra bunu yazıyorsun rtş

Hareketlere bak ya. Triplere bak. Laf sokuyor hocam diyor sonra. İki yüzlü herif.

Şu konuşmayı yapan adamı Terim'in alması için bütün ülke baskı yapıyor bir de.

Oooo Jr. Gökçek tarafını belli etmiş.

Ahmet Gökçek: "Arda'ya helal olsun, sorulara delikanlı gibi mertçe cevap veriyor. Bazıları gibi kaçamak takılmıyor. Kim oldukları biliniyor"

Son düzenleme:
Benim tanıdığım Terim iyice dellenmiştir şuanda.Yarın Miilli maç var.Arda yine canlı yayına çıkıp kendisine üstü kapalı laflar soktu.Bundan sonra işler daha da kötü olacak.

arda ne kadar şerefsiz bir adamsın bir kez daha şahit olduk!! hem hocamızın arkasından konuşmam diyor 2 saniye sonra terim'e sallamaya başlıyor!!

Sinan'ın konuştukları ülkedeki çoğu insanın zihniyetini özetliyor.

Bu ülkede bazı şeyleri yapmak için araya birilerini sokmak lazım.

Sinan 1 saattir yalvarıyor alın şu cocuğu milli takıma olmadı sen araya gir falan filan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt