Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo'ya göre puan farki 2

Bjk taraftarini Vodafone da nasil cildirttiysak kadikoyde de aynisi sart

Normal hocam. Du yazdim sampiyonluk sirf puan ile yarisma degildir. Psikolojik tarafi puandan da otedir. Sen tarihin en kotu tranzonuna kendi evinde yani yatak odanda yenilirsen boyle rakipleri gaza getirirsin.

Kizacaksak beyinsiz , kemiksiz futbolcu surusune kizacaksin. Mac basladigi an anladim zaten bir bok olacagini. Bizimkiler isteksiz oynadi resmen ilk 45.

Aklima geldikce deliriyorum ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Medya lobisi olarak en kotusuyuz sanirim. Bir tane bile adamimiz yok

Medya lobisi olarak en kotusuyuz sanirim. Bir tane bile adamimiz yok

ROK zamaninda iyi savunuyordu yillar öncesi. Ama Ümit Özat ve Ahmet Cakar 'Galatasaray clanligi yapiyorsun' dedikten sonra adam savunmayi birakti böyle algiyi yoketmek icin.

Hep izliyordum, Cakar ROK'un her dedigine clan fln diyordu hakli olsa bile. Iyi manipüle ettiler adami.

Aysal döneminde cok iyidik bu konuda.

Kim daha faydali onu tartisabiliriz de ama kim daha iyi oyuncu konusuna gelirsek Q7 elbette.

Yuh lan Apo tam clan cikti iste.

Adam Skrtl icin penalti degil, bir diger pozisyonda Konya'li oyuncunun elini carpmasini abartarak anlatiyor, acikti diyor ki alakasi yok, eli tam olmasi gerekir sekilde kapaliydi :D

Tam manipüleci bu adam :D

Q7 cok istikrarsiz bir adam. Performansi dalgali bir eleman.

Cok yetenekli ve özel bir adam bence topla iliski konusunda ama kolektif futbola uygun bir adam degil uzun vadeli. Tek tük öne cikar ama genele yayamaz bu performansi.

ROK zamaninda iyi savunuyordu yillar öncesi. Ama Ümit Özat ve Ahmet Cakar 'Galatasaray clanligi yapiyorsun' dedikten sonra adam savunmayi birakti böyle algiyi yoketmek icin.

Hep izliyordum, Cakar ROK'un her dedigine clan fln diyordu hakli olsa bile. Iyi manipüle ettiler adami.

ali dürüst ve adnan öztürk bu konularda çok etkiliydiler.

ROK zaten savunsa kim ciddiye alir onu :D

Bize adam gibi saygi duyulan biri lazim. Maalesef cok kotuyuz bu medya isinde...

Adnan Ozturk ne kadar korkakta olsa baskanlik icin medyaya karsi nadir sivri dilli adamlarimizdan beri. Ali Durust falan hepsi gozumden dustu TFF'ye giderek.

Bizim yönetim tamamen değişmeli medyanın karşısında duracak sert bir isim şart

-Tapatalk-

ROK ben biliyordum diyor ee onca yıl içindeydin adamların kimin ne olduğunu sen bilmeyeceksin de kim bilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt