Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ROK zamaninda iyi savunuyordu yillar öncesi. Ama Ümit Özat ve Ahmet Cakar 'Galatasaray clanligi yapiyorsun' dedikten sonra adam savunmayi birakti böyle algiyi yoketmek icin.
Hep izliyordum, Cakar ROK'un her dedigine clan fln diyordu hakli olsa bile. Iyi manipüle ettiler adami.
Aysal döneminde cok iyidik bu konuda.
aynen cok dogru üstelik fener taraftarıda bunu biliyor ki zaten aziz adayım dedigi an ali koç çekilir adaylıktan kongrenin %90ı azizin adamı
aziz gönülden istemeden ali koç aday olamaz hatta ali koç bu şekilde inatlaşır gibi olursa azizle ozaman azizdahada köpürür
hatırlayın çok sevdigi en yakınındaki tonla adamı tek kalemde silen birisi aziz en sonda abdullah kıgılıyı harcadı 40 yıllık dostum dedigi adamı
aziz aynen rasimin dedigi gibi son dönemlerde tayyibe yalanarak sempatik imaj kazanmaya calısıyor ama tahminimce beceremeyecek
ve bencede bu adam ölmededen bırakmaz başkanlıgı heleki inatlaşmalarla filan imkansız.
ali dürüst ve adnan öztürk bu konularda çok etkiliydiler.
Q7 cok istikrarsiz bir adam. Performansi dalgali bir eleman.
Cok yetenekli ve özel bir adam bence topla iliski konusunda ama kolektif futbola uygun bir adam degil uzun vadeli. Tek tük öne cikar ama genele yayamaz bu performansi.
ROK zaten savunsa kim ciddiye alir onu
Bize adam gibi saygi duyulan biri lazim. Maalesef cok kotuyuz bu medya isinde...
O zamanlar araları iyiydi, sanırım ondan sonra birşeyler oldu araları açıldı.Aziz yıldırım ali koçun zaten aday olmasını isteyen kişiydi. Başkanlığı ona bırakacak isteyerek işte.
Onunlada mı kavga etti? Vay be bilmiyordum bak bunu. Adam eski Soviet politikaları gibi arkadaş. Önüne gelenle kavga ediyor herifO zamanlar araları iyiydi, sanırım ondan sonra birşeyler oldu araları açıldı.
Zaten Aziz ile ancak yalakalık yapan kendini ona köle eden adamlar geçinebilir. Mesela Şekip veya Mahmut Uslu.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Kavga ettiler mi bilmiyorum ama aralarında kesin birşey olmuştur çünkü eskiden böyle değillerdi.Onunlada mı kavga etti? Vay be bilmiyordum bak bunu. Adam eski Soviet politikaları gibi arkadaş. Önüne gelenle kavga ediyor herif
Gökmen Özdenak.

Onu kimse ciddiye almiyor be hocam. Kufurleri Galatsaray'li olusundan daha meshur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu arada Ertem şu an TRT1 de yarışma sunuyor. Kanalları dolaşırken gördüm.
Ne arıyor bu orada?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk