Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ROK zamaninda iyi savunuyordu yillar öncesi. Ama Ümit Özat ve Ahmet Cakar 'Galatasaray clanligi yapiyorsun' dedikten sonra adam savunmayi birakti böyle algiyi yoketmek icin.

Hep izliyordum, Cakar ROK'un her dedigine clan fln diyordu hakli olsa bile. Iyi manipüle ettiler adami.

Aysal döneminde cok iyidik bu konuda.

Rasim Ozan Kütahyali´nin Mustafa Darigül, Sedat Dogan ile felan arasi iyidi, sonra Ünal Aysal ile de iyi oldu. Hatta Ahmet Cakar´dan gizli, Sinan Engin ile birlikte yemek bile yediler, sonra ahmet cakar cildirdi. Fatih Terim´e de en az bir sene hep övgüler dizdi . Fatih Terim´e yinede yanasamadi, sonra sallamaya basladi ve bu gittikce artti. Bu arada, alkollü locaya geldigi icin, farkli sikayetlerden dolayi aralar acilirken yönetim kurulu ile, birde mesajlasma krizi patladi. Ünal Aysal ile birlikte isbirliginden dolayi yargilandilar, ve aralari tamamen acildi, hem aysal, hemde galatasaray ile.

O günlerden beri de Galatasaray´in sampiyonluklari ile ilgili saibeli olduguna yönelik laflar da söylemeye basladi.

Yani sallamasinin asil nedeni cikar.Galatasaray kulübü ile arasi cok kötü oldu. O da artik tamamen trollüge vurmaya basladi, ve cok daha büyük bir kitlenin, sevgilisi olmaya basardi.

aynen cok dogru üstelik fener taraftarıda bunu biliyor ki zaten aziz adayım dedigi an ali koç çekilir adaylıktan kongrenin %90ı azizin adamı

aziz gönülden istemeden ali koç aday olamaz hatta ali koç bu şekilde inatlaşır gibi olursa azizle ozaman azizdahada köpürür

hatırlayın çok sevdigi en yakınındaki tonla adamı tek kalemde silen birisi aziz en sonda abdullah kıgılıyı harcadı 40 yıllık dostum dedigi adamı

aziz aynen rasimin dedigi gibi son dönemlerde tayyibe yalanarak sempatik imaj kazanmaya calısıyor ama tahminimce beceremeyecek

ve bencede bu adam ölmededen bırakmaz başkanlıgı heleki inatlaşmalarla filan imkansız.

Iki tane ihtimal var...

1. Aziz Yildirim taraftari yeniden umutlandirmak, yumusatmak icin, Ali Koc´a baskanliga adayligini koydurdu. O da direk zaten, taraftarlara kulübe destek olmaya devam edin, ne olursa olsun, düsmanlari sevindirmeyin, gibi bir aciklama yapti.

2. Ali Koc kendi iradesi ile adayligini koydu. Bu da yakinda, Aziz Yildirim´in itibarsizlastirmaya yönelik operasyonlarin hedefi haline gelmesidir, demek oluyor. Yani eger buysa olay, cok senli ve zevkli gecer gelecek hafta ve aylar... :D Ali Koc indiremez azizi, ama Aziz Yildirim bir tane daha Fenerbahce´ye cani gönülden maddi manevi destek cikan tarfatari, fenerbahce düsmani, hain isbirlikci ilan ettigi, anlamina gelir. ^^

Q7 cok istikrarsiz bir adam. Performansi dalgali bir eleman.

Cok yetenekli ve özel bir adam bence topla iliski konusunda ama kolektif futbola uygun bir adam degil uzun vadeli. Tek tük öne cikar ama genele yayamaz bu performansi.

90´larda, 80´lerde oynasaydi, dünyanin en iyilerinden olurdu sorunlarina ragmen. Fiutbolcularin fiziksel performanslari yükseldikce, yetenekli oyunculari kollektif anlamda savunmak daha kolay hale geldi. Kendini günümüz futbolunda isine yüksek orana odaklamaz isen, olabilecegin en fit halde olmaz isen, senden 4-5 seviye yeteneksiz futbulcular, mac boyunca top bile göstermezler.

Son düzenleme:
Aziz yıldırım ali koçun zaten aday olmasını isteyen kişiydi. Başkanlığı ona bırakacak isteyerek işte.

Aziz yıldırım ali koçun zaten aday olmasını isteyen kişiydi. Başkanlığı ona bırakacak isteyerek işte.
O zamanlar araları iyiydi, sanırım ondan sonra birşeyler oldu araları açıldı.

Zaten Aziz ile ancak yalakalık yapan kendini ona köle eden adamlar geçinebilir. Mesela Şekip veya Mahmut Uslu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
O zamanlar araları iyiydi, sanırım ondan sonra birşeyler oldu araları açıldı.

Zaten Aziz ile ancak yalakalık yapan kendini ona köle eden adamlar geçinebilir. Mesela Şekip veya Mahmut Uslu.

Onunlada mı kavga etti? Vay be bilmiyordum bak bunu. Adam eski Soviet politikaları gibi arkadaş. Önüne gelenle kavga ediyor herif

Onunlada mı kavga etti? Vay be bilmiyordum bak bunu. Adam eski Soviet politikaları gibi arkadaş. Önüne gelenle kavga ediyor herif
Kavga ettiler mi bilmiyorum ama aralarında kesin birşey olmuştur çünkü eskiden böyle değillerdi.

Dediğim gibi Aziz gibi şizofren bir adam ile geçinmek zor. Seni durduk yere itin g.tüne sokacak bir kişilik kendisi.

RTÜK’ün konuya ilişkin raporunda, Çakar'ın “yalama” diye nitelediği görüntünün, Galatasaraylı Sneijder'in eşiyle birlikte bir sosyal medya sitesinde yayınladığı esprili görüntülere ait olduğunu dile getirerek,
“Özellikle Ahmet Çakar tarafından malum konunun ‘yalıyorlar, yalama durumları var' gibi nobran ifadeler ile izleyicilere aktarıldığı ve bu durumun abartılarak, programın genelinde hakim olan gürültü ve provokatif üslubun devamını sağlamak amacıyla sürdürüldüğü değerlendirilmektedir” dedi. RTÜK, Çakar'ın tavrına şu çarpıcı değerlendirmede de bulundu:

“Burada önemli olan noktanın, bir kulüp futbolcusunun kişisel sosyal medya hesabında kendi kültürü ya da kişisel espri anlayışı bağlamında paylaşımda bulunduğu görüntüler üzerinden, kulüp ve yöneticilerinin eleştirilmesinin yayıncılık etiğinden uzaklaşarak bir tür fırsatçılığa dönüştürülmesi konusu olduğu düşünülmektedir.”
RTÜK, Beyaz TV'ye, “Yayınlar genel ahlaka aykırı olamaz” hükmü ile “Yayınlar, dilin düzeysiz, kaba ve argo kullanımına yer verilemez” hükümlerine dayanarak 2 ayrı maddeden oy birliğiyle ceza verilmesini benimsedi. Çakar'a 25 bin 158 TL para cezası verildi.

Kaynak: Sözcü

Bu arada Ertem şu an TRT1 de yarışma sunuyor. Kanalları dolaşırken gördüm.

Ne arıyor bu orada?

Iyi yaladigi icin odullendirmisler iste. Devlet tvsinde cebini dolduruyor. Haram zıkkım olsun ne diyelim.

adam uniye hazırlandığı yıllardan beri kandırıldı beyler abartmayın

Seni de özledim Beyaz Futbol :hat:

Bugun pek izlemenin manasi yok.
Sinan kotu oynadilar ama kazanmasini bildi falan dyecek. Ama bjk cok muthis oynadi puan kaybetti falan diyecek muhtemelen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt