- 18 Temmuz 2009
- 82.229
- 240.434
- 5.263
Biliyorum Yeşilköyde çakması Hikmete gitmiştim.Bide bunun nosrett versiyonu var danalarıyla aşk yaşıyo
T@patalk ????
Bariz abartılan lezzetler bunlar, gösteriş mekanları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorum Yeşilköyde çakması Hikmete gitmiştim.Bide bunun nosrett versiyonu var danalarıyla aşk yaşıyo
T@patalk ????
Ne kadar mış merak ettim kardeş.Baktım da o kadar da pahalı değilmiş.
Ne kadar mış merak ettim kardeş.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beylikduzu daha pahalı iyi fiyatlar
Karnımı acıktırdı şerefsizler ne yesek yoğurt var artı ekmek var büyük seçenekler
T@patalk![]()

Devamı nasıl?Beylikduzu daha pahalı iyi fiyatlar![]()
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vedat milorla bi program yapmıştı ufacık meze getirdi ortaya milorda dedi ki bu ikram herhalde.Biliyorum Yeşilköyde çakması Hikmete gitmiştim.
Bariz abartılan lezzetler bunlar, gösteriş mekanları.
Renkdaş sen naptın ya ?Tereyagi erit sonra kirmizi toz biber ile karistir sonra sarimsakli yogurdun ustune dok
Ekmegi bandir... tabi kilo alma sorunun yoksa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renkdaş sen naptın ya
T@patalk![]()

Bunlar biraz ağır olmuşDevamı nasıl?
![]()
Fiyatlar iyi
Gideyim de afiyetle yiyeyim hayirli geceler
Makarnaya 82 lira almak nedir lan hayır dünyanın en güzel sosunu koysan ne olur altı üstü spaghetti bakkalda 3 lira en babası
Abi özellikle son kısımda dediğin noktaya çıkıyor her şey. Mevzu lezzet değil orada yemek yemek artık, bugün mahalle aralarındaki mekanlar bile gurmeler yüzünden ne hallere geldiler. Millet buraya geldik xxx keyfi yazmak için gidiyor mekanlara.Yavşaklıktan başka bir şey değil hiç şüphesiz, bende hiç anlam veremiyorum bu duruma... Standart üstü bir makarnayı 10-20 euro arası bir fiyata yiyebiliyorken Türkiyede 80 lira fiyat biçmek hakikaten komik... Lezzet olarak orjinalinin yanına bile yaklaşamamalarıda cabası, gösteriş meraklısı gerizekalıları güzel söğüşlüyorlar ama bu yönlerini takdir etmek lazım.