Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar mış merak ettim kardeş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
b6d2b11b4aae7962784e80b5810e528f.jpg

Karnımı acıktırdı şerefsizler ne yesek yoğurt var artı ekmek var büyük seçenekler :D

T@patalk

Tereyagi erit sonra kirmizi toz biber ile karistir sonra sarimsakli yogurdun ustune dok
Ekmegi bandir... tabi kilo alma sorunun yoksa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Fiyatlar gayet normal.
Yeni mi girmiş bu sektöre.
Kuzu baldirina şaplak atma leveline gelmemiş bellki

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şefin tavası , şefin tabağı gibi şeyleri duyunca kaçın

Tamamen adam kerizleme üzerine :D

Makarnaya 82 lira almak nedir lan hayır dünyanın en güzel sosunu koysan ne olur altı üstü spaghetti bakkalda 3 lira en babası

Yalniz fiyatlar cok pahali. Dolar olarak bile

Sent from my iPhone using Tapatalk

Makarnaya 82 lira almak nedir lan hayır dünyanın en güzel sosunu koysan ne olur altı üstü spaghetti bakkalda 3 lira en babası

Yavşaklıktan başka bir şey değil hiç şüphesiz, bende hiç anlam veremiyorum bu duruma... Standart üstü bir makarnayı 10-20 euro arası bir fiyata yiyebiliyorken Türkiyede 80 lira fiyat biçmek hakikaten komik... Lezzet olarak orjinalinin yanına bile yaklaşamamalarıda cabası, gösteriş meraklısı gerizekalıları güzel söğüşlüyorlar ama bu yönlerini takdir etmek lazım.

Yavşaklıktan başka bir şey değil hiç şüphesiz, bende hiç anlam veremiyorum bu duruma... Standart üstü bir makarnayı 10-20 euro arası bir fiyata yiyebiliyorken Türkiyede 80 lira fiyat biçmek hakikaten komik... Lezzet olarak orjinalinin yanına bile yaklaşamamalarıda cabası, gösteriş meraklısı gerizekalıları güzel söğüşlüyorlar ama bu yönlerini takdir etmek lazım.
Abi özellikle son kısımda dediğin noktaya çıkıyor her şey. Mevzu lezzet değil orada yemek yemek artık, bugün mahalle aralarındaki mekanlar bile gurmeler yüzünden ne hallere geldiler. Millet buraya geldik xxx keyfi yazmak için gidiyor mekanlara.

Nasıl bir zihniyet oldu cidden üzücü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt