Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

adamlar resmen fbtv yapmis Rasim haric hepsi fener sempatisi hatta fanatigi.

Sikeyide bahane bularak haftalardir fener konusuluyor , programin ismide degistirilmeli Fenersike sezonkonusu felan olsun.

su bedri malaginin ne isi var spor programinda ya?!

gitsin sirk'e ciksin palyaco kilikli herif.

Satilmis medya , Sike olayindan sonra fenere iyice sahip cikmaya basladilar , tek konu fener , konuklar fenerli. GSli yorumcu neredeyse yok denilcek kadar az. Hincal felan saymiyorum. Adam akilli GSli bu salatalarla basa cikabilcek , cup diye laflari sokabilcek

baylar 23:50-23:56 arasında rasim'in şikecilerin avukatıyla ve taraftarıyla nasıl alay ettiğini kaçırmayın

pazar günki programda rasim helal olsun dedirtecek cinsten konuştu.

Ulan her defasında kaçırıyorum bu programı.

Şok oldum, futbol tartışmacıları çay demlemişler resmen çay içiyorlar yüzbinlerin karşısında. :D

Şok! M. A. Aydınlar az önce canlı yayında Rasim Ozan'ı aradı. Televizyonda bir ilk diye geçti.

Bu başlıkta dün geceki programla ilgili sadece bir yorumun olmasını Galatasaray taraftarının kalitesizliği ve adaletsiz söylemleri cezalandırdığı şeklinde yorumlayabilir miyiz?Yakında "Fenerlinin Fenerliye propagandası programları"nı sadece Fenerliler izleyecek umarım.

Dün akşamki programı 12ye kadar izledim. Ahmet Çakar resmen şov yaptı. Galatasaray-Banikostrava maçında (neredeyse 20 yıl önce) Alp yalman maçın romen hakemine 70bin dolar para göndermiş. Ahmet çakar ve telefona bağlanan bir adam bunu idda ettiler. Rasimozan ve selçuk yula dahil Galatasarayın cezası varsa çeksin falan dediler. İşleri yok 20 yıl önceki olayı karıştıryorlar.

Dün akşamki programı 12ye kadar izledim. Ahmet Çakar resmen şov yaptı. Galatasaray-Banikostrava maçında (neredeyse 20 yıl önce) Alp yalman maçın romen hakemine 70bin dolar para göndermiş. Ahmet çakar ve telefona bağlanan bir adam bunu idda ettiler. Rasimozan ve selçuk yula dahil Galatasarayın cezası varsa çeksin falan dediler. İşleri yok 20 yıl önceki olayı karıştıryorlar.

ahmet kadar eyyamcı birisi yok şu dünyada

ya biri yok mu sıktırsın şu ahmetin topuklarına lanet herif en azından bir kaç ay televizyonlara çıkamaz rahat ederiz.

Izlemeyin izlettirmeyin boyle saçma sapan programlari beyler..

Cakar kendini kurtlar vadisinde saniyor... Paso salliyor eleman..

Taraftardan konu açıldı..

Yılmaz Vuralda konuk..

Aferimlan Volkan ve Emreye sallıyorlar. İlk ortalığı karıştıran onlar..

vural ve adnan savunmak için bir yerlerini yırtıyor ama olmuyor ..

Oğuz Altay Beyaz TV’de yayınlanacak olan "Ve Gol" programına telefon bağlantısı ile konuk olacaktır..

Telegolede bağlanacakmış..

Telegol varmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt