Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Dünkü program neydi ya öyle lubeyle aziz yıldırım arasında biraz yakınlaşma olmuş sanırım fbtv'de :) hahaha ulan aziz ne adamsın.

lubeayar Lube Ayar

programın ceza alması ve umarım yayından kaldırılması için rtük'e de başvuracağız.. yapanın yanına kâr kalmayacak bu sefer!

lubeayar Lube Ayar

birbirinden değerli 5 avukat arkadaşımla uzun bir toplantı yaptık bugün.. 'derin futbol' hakkında ceza ve tazminat davaları açacağız..

ne olduki ? ne yapmış buna bu program bilen varmı ?

Lube'ye kaşar muamelesi yaptılar.

lubeayar Lube Ayar

programın ceza alması ve umarım yayından kaldırılması için rtük'e de başvuracağız.. yapanın yanına kâr kalmayacak bu sefer!

lubeayar Lube Ayar

birbirinden değerli 5 avukat arkadaşımla uzun bir toplantı yaptık bugün.. 'derin futbol' hakkında ceza ve tazminat davaları açacağız..

tahir kıran telefon bağlantısında lube için kayganlaştırıcı krem dedi , ahmet çakar aptala yatıp anlamamış ayağına muhabbeti uzattıkça uzattı , rok kahkalarla alay etti , çavuşoğlu aziz yıldırımla ilişkisi varmış diyenler var dedi , muhabbetin iyice cıvığını çıkardılar , lubeden nefret etmeme rağmen izlerken ben bile utandım tahammül edemedim. program ceza alsa hatta kapatılsa yeridir bence. resmen belden aşağa vurup üzerine 15 dk alay ettiler.

tahir kıran telefon bağlantısında lube için kayganlaştırıcı krem dedi , ahmet çakar aptala yatıp anlamamış ayağına muhabbeti uzattıkça uzattı , rok kahkalarla alay etti , çavuşoğlu aziz yıldırımla ilişkisi varmış diyenler var dedi , muhabbetin iyice cıvığını çıkardılar , lubeden nefret etmeme rağmen izlerken ben bile utandım tahammül edemedim. program ceza alsa hatta kapatılsa yeridir bence. resmen belden aşağa vurup üzerine 15 dk alay ettiler.

Galatasaray düşmanlığında sınır tanımayan birine müstehaktır.

Savunduğu şeyler gibi çok aşşalıkça şeylerle dalga geçilmiş. Eden buluyormu desem ne desem..

Savunduğu şeyler gibi çok aşşalıkça şeylerle dalga geçilmiş. Eden buluyormu desem ne desem..

işin kötüsü bu gibi şeylerle bu kadına prim yaptırıyorlar. söylediği , idda ettiği saçmasapan şeylerin hiç birine adam gibi cevap vermiyorlar , lafı gediğine oturup şunu rezil etmiyorlar aksine belden aşağa vurarak buna söz hakkı veriyorlar prim yaptırıyorlar. Olayın her iki tarafına da yazık acınacak haldeler bence.

lubeayar Lube Ayar

lubeayar Lube Ayar

haha emin'e sakın danışma lube sion davasını örnek gösterir sonra :D

Ayrıca hiç bir şey yapamazsın adam benzetme yapmış orada. Benim asıl takıldığım nokta şu "yapanın yanına kâr kalmayacak bu sefer!" Allah Allah söyleyene bak sen !

Heh Ahmet Çakar iyice kudurur.

lubeayar Lube Ayar

lubeayar Lube Ayar

AÇ Canım aç.Bi bitmediniz :omg:

Aziz Yıldırım kadar antipatik biri daha varsa benim için o da Rasim Ozan Kütahyalı denen adamdır. Bir insan bu kadar mı itici olur?

Aziz Yıldırım kadar antipatik biri daha varsa benim için o da Rasim Ozan Kütahyalı denen adamdır. Bir insan bu kadar mı itici olur?

Neden itici yahu? Adam fb'nin ve fb'li holiganların ağzına ediyor. Güzel değil mi?

Neden itici yahu? Adam fb'nin ve fb'li holiganların ağzına ediyor. Güzel değil mi?

O kısmı güzel de ben bu adamı TV8'de Ümit Ozdağı, Ümit Zileli ve Mustafa Akyol ile Ters Cephe adlı tartışma programındea tanımıştım ilk kez. Özellikle Ümit Zileli bunun itin kıçına sokup sokup çıkarırdı. Konuşmayı beceremezdi. Zaten orada Ümit Zileli ile sürekli didişmeleri sayesinde bu kadar popüler oldu. Gıcıklığım ordan kalmadır. Yoksa ben adamın Galatasaraylı olduğunu bile yeni öğrendim. :D

Sende adamın Galatasaraylılığını bırak bir kenara. Sana da itici gelmiyor mu?

O kısmı güzel de ben bu adamı TV8'de Ümit Ozdağı, Ümit Zileli ve Mustafa Akyol ile Ters Cephe adlı tartışma programındea tanımıştım ilk kez. Özellikle Ümit Zileli bunun itin kıçına sokup sokup çıkarırdı. Konuşmayı beceremezdi. Zaten orada Ümit Zileli ile sürekli didişmeleri sayesinde bu kadar popüler oldu. Gıcıklığım ordan kalmadır. Yoksa ben adamın Galatasaraylı olduğunu bile yeni öğrendim. :D

Sende adamın Galatasaraylılığını bırak bir kenara. Sana da itici gelmiyor mu?

Hayır, gelmiyor. Fanatik Galatasaray'lı adam neden bana itici gelsin ki? Ancak fb'li köpeklere itici gelir bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt