Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

öyle böyle bise degil abi

vay anam vay...

Çakar mümkünse oyuncu övmesin. Onun övdükleri tırt oluyor, kalıyor. En son Stancu'yu yere göğe sığdıramamıştı.. Stancu ne durumda görüyoruz.

Niye her hafta golunu yaziyor.. Sercandan kotumu? Birda Fatih hocanonda hatasi var.. Hatasiz kul olmaz.. Col genis kadro varmis gibi boyle adamlari yolluyoruz..

Adnan aybaba tam komedi ya , türkiyede bundan fazla iddaa kaybedeb varmidir. bunlari kim ve hangi ickiyi hangi uyusturucuyu cekip yorumcu yapar merak ediyorum.

Ne diyo bu Cas hakemi ya ?

ROK :"Gerekirse 3 yıl Avrupaya takım göndermeyelim, Türk futbolunu temizleyelim".;

Hırbo, Türk Futbolunu temizlemek demek Avruapaya gitmemek demek mi ? Düşür şike yapmış, bulaşmış her takımı. İlgili isimler men et. Bak sorun kalıyor mu. Yok aga yakacak bunlar. Emir büyük yerden.

ROK :"Gerekirse 3 yıl Avrupaya takım göndermeyelim, Türk futbolunu temizleyelim".;

Hırbo, Türk Futbolunu temizlemek demek Avruapaya gitmemek demek mi ? Düşür şike yapmış, bulaşmış her takımı. İlgili isimler men et. Bak sorun kalıyor mu. Yok aga yakacak bunlar. Emir büyük yerden.

Sahibinin sesi bu adam bunun fikirleri kimin fikri biliyorsunuz

ROK ne olduda ağız değiştirdi acaba ?

ya millet bazen Yüce Yaradan'a isyan ediyorum bana verdiği eğer beyinse a.aybaba'ya verdiği ne diye!

Gerçekten garip bir durum.Düne kadar ROK Fenerbahçe düşsün diyordu .Demek ki Fenerbahçe'nin düşürülmeme sebebi hükümet.Çünkü ROK hükümete yakın biri.

..ısrarla söylüyorum yine söylicem futbolun içinde ulusoy döneminden sonra köküne kadar siyaset girmiştir...bugun fb nin düşürülmemesi tek sebebi emirin buyuk yerden geldiğidir..benim hazmedemediğim tek konu bize bir protesto yüzünden demediklerini bırakmayan randevu bile vermeyenler rıdvana acuna randevu veriyor...

Gol'un onunde niye Ve yaziyor. Gol ve Derin Futbol olur. Ama Ve Gol, ve Derin Futbol nasil bir isim. Soylemesi bile yoruyor insani.

bu programlara bakib da sinirlerinizi bozmayni.sagliginiza dikkat edin.hepsi bosu bosuna konusuyor.gec tez hakk yerini bulacak.bu olaylar bizlere kimin ne mal odugunu gördük.dostu düsmani tanidik.

valla, su play off öncesi ne olacaksa olsun artik, bitsin bu is, sIkti valla.

Hükümet işte :) Başka açıklaması. Koca Başbakan boş beleş gereksiz adamlarla toplantı yapıyor. Utanç verici.

Basbakan'i kafanizda fazla büyütmeyin.

Bos Beles gereksiz adamlarla toplanti yapiyorsa, o onun kalitesini gösteriyor. Basbakanin Yalakalari, birbiriyle yarisiyor. Ülkenin Durumu vahim.

GS dusmanligini Turkiyede bilmem..ama GALATASARAY sevgisi Turkiye disinda Alp dagalari gibidir!

:sgr:

GALATASARAY SADECE TURKIYE DEYILDIR!

TURKLERIN CANIDIR!!

:sgr: :sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt