Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Sana diyorum ki ne konuda suçlama yapmış anlat bilelim ters cevap yazmana gerek yok arkadaşım

- Ahmet Çakar'ın Man. Utd. maçımızdaki şike iddialarında gösterdiği " Galatasaray yapmış olabilir " tavrı,

- Devamlı Türkiye'deki şike konularında " Bunu herkes yaptı, Galatasaray'da yaptı " demesi.

Ayrıca maçlarımıza geliyor. Bunları söylediği zaman bazen kendi kendime, " Bu adam bir gün bizim taraftardan dayak yer " diyordum..

arkadasimiz Galata Sarayı Efendileri ona gora davran yoksa kus ilan edebilirsin yenisinde benden sana tavsiye haklisiniz bosver deyin

Neyse ortamı germeyelim ama rasim burda ki çoğu kişiden daha baba Galatasaraylıdır doğruları söyler adam itici gelir

Allah Allah Galatasaraylılığın bir seviyesi mi var? Kim ölçüyor bunu?

vay beee rok bizden daha baba Galatasarayliymis.

burda rok'a sayacaginiz günlerde gelir, ozaman bakacagim kim ne yaziyor.

Fanatik olduğunu biliyorum bu yeter . Bazı kesimlere itici gelebilir , yapıcak bişey yok

arkadasimiz Galata Sarayı Efendileri ona gora davran yoksa kus ilan edebilirsin yenisinde benden sana tavsiye haklisiniz bosver deyin

Buna bir açıklık getirecek misiniz? 1 tane bu şekilde itham ettiğim bir mesaj bulun, forumu bırakacağım. Nedir bu saçmalık? Bunu kim yapıyorsa gidin ona yazın veya yönetime şikayet edin.

rasim ozanı antipatik bulmalarının sebebi başka.akparti yanlısı olması :o bırakın şu siyasi kimliğinizi herif harbi Galatasaraylı

Neyse ya bu ufacık şey için bu kadar olay yapmana gerek yok murat kardeşim , güzel güzel yazışmamıza bakalım .Biraz sinirlisin galiba bugün

Buna bir açıklık getirecek misiniz? 1 tane bu şekilde itham ettiğim bir mesaj bulun, forumu bırakacağım. Nedir bu saçmalık? Bunu kim yapıyorsa gidin ona yazın veya yönetime şikayet edin.

renktas sen uzerine alinma lafim direk sana degildi genel anlamda dedigm arkadasta yeni oldu icin hepsimiz yasadik basimiza geldi birseyler soylerken 2 dusunup 1 yazmaliyiz baslarda yoksa hemen kus damgasini yiyoruz..

Neyse ya bu ufacık şey için bu kadar olay yapmana gerek yok murat kardeşim , güzel güzel yazışmamıza bakalım .Biraz sinirlisin galiba bugün

Ya ben tartışmaktan kaçan bir kişiyim zaten. Tamam, sen haklısın der geçerim. Olayı da zaten bitirecektim ki, 28 yaşında birinin saçma sapan yazısına tepem attı. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum herhalde. Bu arada siyaset falan da sevmem. Kimin kimi sevdiği veya tuttuğu da beni ilgilendirmez. Herkesin kendi kişisel görüşüdür. Anlamıyorum, itham eden ben değilim. Benim üzerimden genelleme yapılıyor.

Rasim ozanı övüyorum diye kuş damgası yiğeceksem vay benim halime :asd: Şikesporlular nefret ediyo rasimden :D

Ya ben tartışmaktan kaçan bir kişiyim zaten. Tamam, sen haklısın der geçerim. Olayı da zaten bitirecektim ki, 28 yaşında birinin saçma sapan yazısına tepem attı. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum herhalde. Bu arada siyaset falan da sevmem. Kimin kimi sevdiği veya tuttuğu da beni ilgilendirmez. Herkesin kendi kişisel görüşüdür. Anlamıyorum, itham eden ben değilim. Benim üzerimden genelleme yapılıyor.

burayi aciklarmisin sana zahmet ?

burayi aciklarmisin sana zahmet ?

Neyini açıklayayım? Her şey ortada değil mi? Bana yazdığın o mesaj çok mu mantıklı? Gider konunu açarsın, ne şikayetiniz varsa söylersiniz. Ne açıklaması bekliyorsun?

Neyini açıklayayım? Her şey ortada değil mi? Bana yazdığın o mesaj çok mu mantıklı? Gider konunu açarsın, ne şikayetiniz varsa söylersiniz. Ne açıklaması bekliyorsun?

neyse benim uyukum var seni cekemem bu saata sen belliki sinirlisin uyukun tutmamis ilk arkadasa nasil bir uslup ile cevabladini geriye bir git bak sonra tekrar dusun..

neyse benim uyukum var seni cekemem bu saata sen belliki sinirlisin uyukun tutmamis ilk arkadasa nasil bir uslup ile cevabladini geriye bir git bak sonra tekrar dusun..

Zaten afedersiniz salaklık ben de, ne diye girerim ki şu muhabbetlere. Suç benim sazan gibi atlamamda, neyse iyi geceler..

Arkadaşlar abiler tamam konu benim yüzünden açıldıysa özür dilerim , sadece rasimin iyi bi Galatasaraylı olduğunu anlatmaya çalışmıştım ama kavga etmeye değmez bu yüzden herkeze iyi geceler :)

Rasim kraldır yaa :D Adamın tarzını çok seviyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt