Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Gecen bir belgesel yaptim ne demek ya, benim diyen yonetmenler, haberciler yillarca calisiyor belgesel yapmak icin, bu aklina gelmis de yapivermis sanki.

Hey Allah'im ya.

Ya bunun evine falan gelmişlerdir doğal hayatında izlemişlerdir adına da belgesel diyor işte e haklı.

Ya hadi bu Ümit ve Sinan'ın ne mal olduğunu biliyoruz da bu Adnan Polat yeminle daha çok nefret ettiriyor kendinden, içimizde ki İrlandalı tanımının tasviridir yani

adnan polat yayında "görevde olmadığım zamanda ne olduğunu bilemem" diyor muhabir "gsnin şike yapmadığına kefil olamam" dedi diye çeviriyor...medyamızın rezil haline bir örnek !

İyi de onu da mı biz öğretelim ya Ali Dürüst gibi ben kefilim desin sussun sustursun .

bunların hepsi şrf.z bastada sası umit ozat(kimsenin dıs gorunusuyle dalga gecmem ama bu it farklı) ayar oluyorum sanki kendisi bir taraftarı dovmemis gibi ne basarın var senin tipil sol bekten baska ne yaptın sen cok merak ediyorum

ayrıca iki lafımda adnana yeter artık çek ellerini üzerimizden(bak baskansın dedik tamamda uzatma) cok sinirlendirdi aksam aksam ya kafatascılar diyor ya ne demek ya bu laf kime direk galatasaray yonetimine cunku onlarda adnana gore kafatascıların adamı adnan polat defol git senin yuzunden kumeye oynayacaktık neredeyse kumede kal! lafları senin yuzunden basladı haddini bil yeter artık seviyordum seni ama uzatma

simdi gelelim sinan pandasına sinan pandası videonu cıkarsana kendi videonu yorumda bulunsana bizi AZİZ YILDIVIM sampıyon yaptı acıklamalarını girsene bakalım ne diyeceksin çakma panda

Panda tamam da çakma panda nasıl bişey yahu?

meirelese de dayamışlar cendereyi :asd:

Bizim camiadan da bi kişi Adnan polatı kaale alıp çıkıp sen ne zırvalıyosun demiyor Galatasaray başkanlığı yapmış birine yakışmayacak seviyelere düşürdü kendisini

adnan polat yayında "görevde olmadığım zamanda ne olduğunu bilemem" diyor muhabir "gsnin şike yapmadığına kefil olamam" dedi diye çeviriyor...medyamızın rezil haline bir örnek !

Sen medyaya malzeme verirsen böyle öterler. Bu arada her ikiside aynı mantığa çıkar. Polat ima etmiş, gazetecide imadan öte açık açık polatın ne demek istediğini yazmış.

Adnan polatı gunahım kadar sevmem.net

Umit ozat: meirelesin beynini kuşa taksan kuş kalkmaz. :D

Ahaha sen önce tipini sakalını düzelt ayıp yaa :lol: Meireless için diyor.

Sino şimdide mereleşin saçlarına takmış. Şu saçlarını bi kestirde adam kılığına gir diyor. Hahaha o_O

2 milyon desen almazlar ya sen git önce kılığını düzelt .

Ne guzel ya ınsanların tipine bakıyolar ekranlardan sonra da haklarında karar verıyolar. Geri kalmışlığın daniskası.

Cevap: Re: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Sen şike yap yap sonra da kalk turk futbolunu kurtarcaz de. Yemezler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt