Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdullah kiğılı gömlek 39 TL. Pantolon 59 TL. Takım elbise 199 TL.:D

Bu arada bizi övüyor bu su aygırı yola gelmiş.:)

Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

sinan enginin drogbayla ilgili soyledigi seyler akil almaz yahu drogba akhisara gol atar gitsin fb kadikoyde atsin schakle macinda atasin diyor ,, ayrica halisi bilerek vermisler maca bak seni bu maca verecegiz ona gore GEREGINI yaparsin Yani Galatasaray kazansin ne olursa olsun

bu aksam resmen sanki f7 tv izledim beyaz tv de :SS: ben böyle yanli bir yayin daha izlememisdim vallahi. resmen ortami bos bulmuslar bu aksam...

Sinirlenmeyin gencler,yarin Fener boruyu bir yesin,osura osura izleriz bu yaratiklari

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay Bu akşam TV8 ve BeyazTV'de canlı yayında olacağım izlemek isteyenlerin bilgisi olsun. Görüşmek üzere...

acaba bunlara cevap vermeye değer mi? sinan engin denilen adam azizenin yalaması.ahmetin ne olduğunu bilmeyen yok zaten.rok u saymıyorum bile.o adamın ekranlarda galatasarayı savunması beni çıldırtıyor.bi adam bu kadar mı mal olur amk.kim ne derse desin ümit özat eski f7 oyuncusuydu ama en objektif yorum yapmaya çalışan kendisi beğenirsiniz beğenmezsiniz ama böyle.

Peygamber Hüseyinlerin ,Sebahattin Reislerin tırnaklarıyla kazıya kazıya oluşturduğu tribünleri sahiplenen bir beyefendi,bakın Alparslan Dikmen bile demiyorum çünkü onun bile tribüne geliş tarihi bellidir. Allah rahmet eylesin peygamber abi seni tanıyamadık ama senin ruhunu taşıyoruz ...

Bakalım oğuz altay neler diyecek .:rolleyes:

Şovmen çıkacak yine piyasaya. Bakalım ne yumurtlayacak.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

kardeşim iyi güzel demişsin ben tanımam bilmem oğuz altayı.artı ultraslanın içindeki işleyişide bilmem açık konuşayım.ama ne olursa eski ultraslan başkanına sencede bu ifade ağır olmamışmı.eziklerin 5-10 parçaya bölündüğü taraftar grupları varken bizim bir tek ultraslanımız var tek vücut yanındayız.çıkar çekişmesi olmadan ne güzel ilerliyor.bence bunlara bakmak lazım.bakın 8jk tribünlerine,eziklerin tribünlerine esrarcı,tinerci,keş vb birçok adam var.peki bizim tribünlerde var mı?hayır.o yüzden bence bu konuyu kapatalım verdiği hizmetler ve emekler için teşekkür edelim ve yorum yapmayalım.şayet bu şekilde büyüyerek devam ederse maalesef o 8jk ve eziklerden bir farkımız kalmaz.böyle olmaması gerekir.çünkü biz GALATASARAYIZ ve GALATASARAYLIYIZ.

:o

vazgeçmiş bağlanmaktan....

Prensiplerim, Galatasaray sevdam, tribünümüze olan saygım ve sevgimden dolayı bugün çıkacağımı duyurduğum programlara katılmama kararı aldım

vazgeçmiş bağlanmaktan....

Prensiplerim, Galatasaray sevdam, tribünümüze olan saygım ve sevgimden dolayı bugün çıkacağımı duyurduğum programlara katılmama kararı aldım

ee peki oğuz kardeşim prensiplerin, sevdan, saygın ve sevgin "yayında olacağım" tweetinden sonra mı aklına geldi?

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay

Bu akşam TV8 ve BeyazTV'de canlı yayında olacağım izlemek isteyenlerin bilgisi olsun. Görüşmek üzere...

ertem şener ilk defa gözüme girdin. hakan hanoglu döt gibi kaldi. ama bu herifi niye bagladiniz diyede küfür ediyorum o başka. rezil oldu ama. ünal aysalin soyadiyla dalga geçmiş twitterde. özür diletti.

Ergen kafası devam ediyor işte , kel kafalı bir yöneticileri vardı o bile telegolde bize cincon demişti eşek kadar adam.

ahmet yuruyoruz hepberaber susmucaz galatasarayı batırıcaz ortaya cıkırıcaz taktı kafaya . ınsanlar cok sınırlendı bıze :/ carsamba gunu cok ınsanın gönlü mavileri tutucak gibi.umarım galatasarayımız üzer hepsini

tüyü bitmemiş yetimler borsada '' adlı kitabı okumuş gelmiş ahmet çakar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt