Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

bu Ahmetin dedikleri doğru mu? eğer doğruysa başımıza iş açar mı?

hiçbirşey bildiği yok.borsada manipülasyonun ne olduğunu bile bilmiyor.borsada manipülasyon yaparsan içeri tıkarlar şansın yok.sadece borsada zarara uğramış kişilerin hakkını korumaya çalışma çabası,herkes borsadan para kazansa borsa olmaz. sanki tek zarar ettiren bizim kağıtlar.anlamadığım mal fb liler neden almış bizim kağıtlardan:D

Ben borsadan gram anlamam diyen ümit ozatın sonra ağzı bülbül gibi şakımaya başladı... kağıt, yapıştırma, al-sat, halka arz :D Hepsi çakal bunların....

Bi baksan hepsinde galatasaray hissesi vardır....

Adım gibi eminim birçok fenerli galatasaray hissesi almıştır... ozellikle schalke maçından sonraki olası kazanç için...

Ben on yil önce borsada zarar etmistim,hemen Ahmet Cakar beyle iltibata geceyim,yasasin.

hiçbirşey bildiği yok.borsada manipülasyonun ne olduğunu bile bilmiyor.borsada manipülasyon yaparsan içeri tıkarlar şansın yok.sadece borsada zarara uğramış kişilerin hakkını korumaya çalışma çabası,herkes borsadan para kazansa borsa olmaz. sanki tek zarar ettiren bizim kağıtlar.anlamadığım mal fb liler neden almış bizim kağıtlardan:D

o değil hepsi borsa dahisi oldu 2 günde Ahmetin kuyruk acısı hala dinmemiş ama işin peşindeymiş ulan sen işin peşinde olsan nolur olmasan nolur sen kimsin

Birşey itiraf edeyim... Seneler önce bjk hissesi almıştım... 1 günlüğüne.. Ya türkiye kupasını aldılar ya da lig şampiyonu olmaları garantilenmişti.... 1 saat içinde hisse %30 kazandırdı... Şöyle söyliyim faize yatırsanız 3 - 3.5 senede kazanırsınız o parayı... O nedenle kimse borsa hakkında diğerini suçlamasın.. Hepsi bu işin içinde...

program devam edıyormu

asıl manipülasyon fb hisselerinde yapıldı 3 temmuz sürecinde.

bu akşam ROK yoktu ortalığı boş buldular kendisini pek sevmem ama orda GS düşmanlarını iyi morartıyordu

Paranın dini imanı yoktur, taraftarlığı da yoktur... Bak ne koyu fenerli galatasaray hissesi aldım diyo :D Biliyo demekki galatasarayın değerlenceğini.. Bu da acaba fenerbahçenin üstünlüğünü mü gösterir? Kuyt bi cevap versin :D

bu akşam ROK yoktu ortalığı boş buldular kendisini pek sevmem ama orda GS düşmanlarını iyi morartıyordu

ROK postayı koydu galiba bunlara... Programdan sonra kavga edip ayrılıyolar yeni sevgililer gibi. Sonra ertem barıştırıyo bunları.. :D

ama Ertem bu konularda konuşmak istemiyor yanlış bişey söylemekten çekiniyor malum Çakar gibi bir örnek var önünde

A. Çakar malum davadan sonra 180 derece dönmüş :lol: ee kolay değil tabii kuyruk acısı var adamda. 3 temmuz süresince sanki Galatasaray konuşulmamış, Cluj maçından sonra Galatasaray konuşulmadı da adam şimdi kalkıp adalet sağlamaya çalışıyor aklınca yemezler :trollface:

Bunların alayı şerefsiz arkadaş :asd: Ben böyle birşey görmedim ömrü hayatım boyunca. Adamlar resmen özellikle ahmet denen it G.Saray düşmanlığı yapıyor. Geçen hafta ki Sedat Doğan kapağını hazmedememiş belli. Bir hafta boyunca buhrandaydım dedi zaten kendisi itiraf etti salak :D Gidip bir de kendi twitter hesabından Ünal Aysal ve G.Saray ile alakalı küfürle eşdeğer sözler söylemiş bir hayvanı programa bağlamışlar. Gerizekalı bunların alayı onu anladım. Bir de programın sonuna doğru bu adamın geçmiş twittlerinde Ahmet denen salağa da gariz küfürlerini gördüler. Artık orada koptum resmen. Kendi kendilerini rezil etmekte bunların üstüne yok :lol:

çakarın akşamki hallerine,psikolojik durumuna üzüldüm açıkçası...sanki operasyona gidiyor ve benimle bu yolda var mısınız diye havaya giriyor..

fenerliler twitterda buna gaz veriyor bu da aldığım kaynaklar diye hava atıyor...şikeci pisliklere karşı rakip takıma da leke süreyim ki herkes tarafsız olduğumuzu düşünsün:rolleyes:yersen !

Uuuuuu...... Ümit Özat fena tırsmış... Drogba Sneijder korkutmuş Ümiti :D

Ali Dürüst bağlanmış izleyen var mı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt