Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

TT >BeyazTvŞaşırma SabrımızıTaşırma

Hala Ahmet farktan korkuyorum falan diyor yeter ya yeter arkadaş pişman ettiniz çeyrek finale çıktığımıza Madrid geçsin topunuzun üstünden.

Ya Veysel Başkan bi git ya.... Adam Fener'i lime lime ederken nerdeydiniz diyor, Desene yapmasaydılar lime lime edilmezlerdi diye.. tutmuş biz hiç yazı koymadık diyor

Buyur Ahmet Çakar tuttu mor etti otutturdu..

renkdaş veysel başkan kimdir nedir tanımam etmem. bir oğuz altay'ı bir de rahmetli alpaslan dikmen'i bilirim. oğuz altay ayrılınca da veysel başkan gelmiş diyorlar. ilk defa şu programda sesini duydum duymaz olaydım. bu nasıl bir pasiflik bu nasıl bir rezilliktir. ahmet ve ümit denen iki tane şerefsiz sana atar yapıyor gider yapıyor sen susuyorsun. birşeyi belirtmek için bağlanıyorsun iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun. ultraslanla bir alakam yok umrumda değil ama sen en başta oraya g.saraylı olarak bağlanıyorsun. seni paketleyip gönderiyorlar. abi konuşamıyorsan bağlanma. ümitin o konuşması aklıma geldikçe duvarları yumrukluyorum şu anda :mad: abi ciğeri beş para etmez şerefsiz itlere malzeme etmeyin bizi.. hayret birşey ya :mad:

Hala Ahmet farktan korkuyorum falan diyor yeter ya yeter arkadaş pişman ettiniz çeyrek finale çıktığımıza Madrid geçsin topunuzun üstünden.

doğru demiş bi GSlı olarak..ama ben korkmuyorum fark yiyecek olmamızdan.gayet normal bi sonuç olur.

real madrid neticede.

Ya bu Ümit yıllarca fenerde oynadığı için Galatasaray'da oynamanın psikolojisini bilmiyor anadolu takımı Arenaya Saraçoğluna maça giderken nasıl hissediyorsa Galatasaray'lı oyuncularda bu psikolojiyle sahaya çıkacak diyor fenerli topçular belki bu haleti ruhiyede çıkıyo olabilir Ümit efendi ama Galatasaray'lı oyuncu kime karşı oynarsa oynasın bu kafayla hiç bir maça çıkmaz.

Ya arkadaş o kadar korkmayın ya, herşey maça iyi konsantre olmaktan geçer bu tür maçlarda.

Ha tek dezavantajımız defansımız gerisi hikaye.

Yeneriz yeniliriz kura çekildiği anda ilgili topicede yazdım bizim yapacağımız anın tadını çıkarmak.

Biz elenirsek bir baskı varmı üzerimizde tabiki yok. O halde her iki maçında tadını çıkarın. Takım üstüne düşeni yaptı belkide çarşamba ve rövanşında haddini aşacak.

Beyler inanın izlemezseniz böyle programlar ne kalır ne de yaparlar en büyük tepki böyle kanalları açmamak. Herkesin aklı fikri var bu adamlar yorumlasa ne olur yorumlamasa ne olur.

Galatasaray Basketbol

SON DAKİKA!

30-40 civarı Galatasaray taraftarı Beyaz TV'yi basip basti.

turkfutbol ‏@turkfutbol 4 dk

Galatasaray taraftarı Beyaz TV'yi bastı! Bir güvenlik görevlisi yaralandı!

[video=youtube_share;5i3kTi34hSk]https://youtu.be/5i3kTi34hSk[/video]

sonucta istedikleri reytingi kazandilar... beter olsunlar demek geliyor icimden..

Yarin simdi bütün medya birlik olur ve ayiplar kinar ...ama sorumluk almaya gelince ..ben yapmadim.. ben medyayim.. ben mi dedim gidin yapin diye....

Sezon boyu yok aldigimiz kaynaklardan haberlere göre Drogba simdi ucaktan inecek.. dogru degilse GS yönetimi bunu yalanlasin diyen resmen yalan haber yapan

takim halinde Galatasarayi kücümsemek ve kotülemek adina birakmadiklari..

ayrica sadece Galatasarayimiza degil diger takimlara da anlar oldu kötü laflar söylediler.. hic biri zaten adam degil resmen amigo ... niyetleri de belli.. simdi gitsinler yarin mahkemeye mi verirler polis mi isterler evlerinin önüne.. ben bilemem ama bukadar kiskirtici olursan eninde sonunda bir yerden yasa kural diye birseyi kafasina takmiyanlar senin yolunu keser..

Bizim taraftarimiz diye yorumlanan bu insanlari takdir etmiyorum ve yanlis yaptiklarini acik acik söylerim.. ama bu beyaz tvdekilerin bunu hak etmediklerini de asla söylemem...:cool:

Eger sesimizi cikarmayip o 30-40 kisilik grubu kollamazsak gecmis olsun. Yok eger sahip cikip baski uygularsak hepsi ip gibi dizilip hizaya girecektir!

En basta tweetleri okuyun" GS taraftari istemezmismis !!!

ahmet çakar bu üslubuyla sokakta konuşacak,mimikler yapacak hiçbir insan evladı gözünün yaşına bakmaz çeker vurur . Bunu çok net ve inanarak söylüyorum adamı öldürürler. ümit denen elemana zaten birşey diyemiyorum ,allaha ve ailesine yakın olsun sadece. çok tahrik ettiler sonucu bu oldu. daha da kötü sonuçlar doğurmaz inşallah

ahmet çakar bu üslubuyla sokakta konuşacak,mimikler yapacak hiçbir insan evladı gözünün yaşına bakmaz çeker vurur . Bunu çok net ve inanarak söylüyorum adamı öldürürler. ümit denen elemana zaten birşey diyemiyorum ,allaha ve ailesine yakın olsun sadece. çok tahrik ettiler sonucu bu oldu. daha da kötü sonuçlar doğurmaz inşallah

Bana gore de yanlis olan fakat anlayabilecegim reaksiyona sahip cikmazsak

bu 3 temmuz cocuklari tarafindan assaglanmaya alisacagiz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt