Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Bu yöneticisi neyin nesi? Ilk agir suclama yapiyor, simdi de ben birsey demiyorum ihtimal bile vermiyorum diyor, kendi hatamiz var yenilgide, penalti ve kaleci hatasi fln diyor. Ya allah askina bunlar sapik mi, niye baglandin simdi ozm ortaligi karistirdin.

Nedim Türkmen ne dedi?

morinhoda fatih terimin yaptigi şeyi yapmiş. topu tribünlere dogru vurmuş. faul vermediler diye:D ama 4. hakem hiç bakmiyor. hoca boşuna klübe bekçisi demiyor bu adilere. art niyetli olduklari burdn belli. en ufak hatani bekliyorlar.

bundan sonra takipçisi olucaz, topa eliyle ayağıyla vuran teknik adamları atacaklarmı bakalım dışarı.

bu kanalı izlemeyin tetikçi bunlar.ahmet çakar'a dikkat edin sürekli biri telefondan mesaj atıyo buna G.Saray ile ilgili oda papağan gibi tekrarlıyor nerden hatırlıyoruz bunu şike günlerinde şekip mosturoğlu ercan saatçiye böyle sufle veriyordu televizyonda

Arkadaslar,sosyal medyada Ahmet Cakarin Galatasaray Reali yenerse essek gibi aniririm demis veya yazis haberleri dolasiyor,dogrumu?

Beyaz TV yine sacmaliyor.

Ahmet Cakar GS Reali yenerse aniririm dememis hic bir zaman, saatlerce kayitlara bakmislar. (100% dedi, kendim duydum)

Ümit diyorki, ilk yari 3 olurdu, gercekler var.

Salak mi bu adam? Olurdu, e ne yapalim yani? Bu nasil bir düsüncedir? Her takim desin ozm yok söyle olurdu, böyle olurdu..

Ahmet Cakar GS Reali yenerse aniririm dememis hic bir zaman, saatlerce kayitlara bakmislar. (100% dedi, kendim duydum)

Salak mi bu adam? Olurdu, e ne yapalim yani? Bu nasil bir düsüncedir? Her takim desin ozm yok söyle olurdu, böyle olurdu..

Ahmet Çakar ve Ümit Özat şöyle gözlerini kapa ve bir düşün sonra anlarsın Hakan düşünce falan var mı diye onlarda.

Bu mantıkla hareket edersek biraz daha dikkatli olsaydık Real'i eleyecektik. Allah'ın şaşı malı.

Beyler hala mı şu dandirik programı izliyorsunuz? Bırakın artık yahu, boş yere sinirlerinizi harap edip duruyorsunuz vallahi değmez.

[video=youtube;gEc2BescUBI]https://www.youtube.com/watch?v=gEc2BescUBI[/video]

bülent tulun 20 mayısa kadar transferin biteceğini söylemiş kele neydi bunun ismi ?

Evet artik tutamayacam kusura bakmayin, ama Ümit Özat serefsizin önde gidenisin. Ne desem az olur.

Sinan: Paris'te elendi, kac harcadilar?

Ümit: En az 200 harcamislardir..

Sinan: Görüyorsun degilmi, onlar da lig'e döndü simdi..

Ümit: Ama onlar da az bi takim'a elenemedi yani ...

Yani su 'ama' kelimesi ne demek burda? Biz az bi takima mi elendik yani?

Yahu bu adam bile bile mi yapiyor? Izlemiyim diyorum da ya bu adam salak yada salak. Lan Barca az takim degil anladikta, Real peki ne..

[video=youtube;gEc2BescUBI]https://www.youtube.com/watch?v=gEc2BescUBI[/video]

Bundan dolayi ceza aldi mi? Fatih hocaya cifte standart uygulaniyor. Trabzon macinda bu hafta Volkan Sen topu yere vurdu, Orduspor'un 6 numarali futbolcusu hakem Bunyamin Gezer'in yuzune karsi "Allah senin bin belani versin" dedi kart almadi. Midem kalkiyor artik bu ligden...

Şaş ve beyinsiz

Lan bunlar son haftalara dogru neden her türlü elestirmeye calisiyor, acik ariyor? Baskan gelmis oraya mac izlemis, hala aralarinda sIkIntI var diyorlar (Terim-Aysal), mac sonu neden beraber görüntüleri yok sorguluyorlar.

Yani bu kadar da belli etmeyin..

Evet artik tutamayacam kusura bakmayin, ama Ümit Özat serefsizin önde gidenisin. Ne desem az olur.

Sinan: Paris'te elendi, kac harcadilar?

Ümit: En az 200 harcamislardir..

Sinan: Görüyorsun degilmi, onlar da lig'e döndü simdi..

Ümit: Ama onlar da az bi takim'a elenemedi yani ...

Yani su 'ama' kelimesi ne demek burda? Biz az bi takima mi elendik yani?

Yahu bu adam bile bile mi yapiyor? Izlemiyim diyorum da ya bu adam salak yada salak. Lan Barca az takim degil anladikta, Real peki ne..

ya bilerek böyle konuşuyor ,50 kelime hazinesine sahip bir adamdan ancak bu kadar işte .

Her şartta dünyanın gelmiş geçmiş en büyük takımının real olduğundan bile haberi yok

şampiyon olduğumuz gece bunlar heralde mum ışığı altında yas programı yaparlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt