Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Ümit özatın mantıga bakarmısınız.Fatih terim buradaki hakeme saldırıp bunu haklı göruyorsa real macında hakeme saldırmamazlık yapmamalıymıs.Yaw ben bu beyınsız kadar öküzünü görmedim hayatımda.

Lan gelde küfür etme yeter artik lan!!! Beyler gülsemmi, küfürmü etsem..

Birde simdi anket yapiyorlar, bizim UEFA sampiyonluk mu daha zordu yoksa simdi Fener'in yari final'e kalmasimi daha zordu..? Saka mi lan bunlar ?!!

Anket'te Avrupa ve UEFA ligini kiyasliyorlar direk olarak ama Ertem resmen benim yazdiklarimi tekrarladi. Ne desem bos, yazik be..

Ümit özatın mantıga bakarmısınız.Fatih terim buradaki hakeme saldırıp bunu haklı göruyorsa real macında hakeme saldırmamazlık yapmamalıymıs.Yaw ben bu beyınsız kadar öküzünü görmedim hayatımda.

Aynen, gercekten bunun kafa bos.

Dün Bu tür saldırı şeklinde ağır eleştiriler ve gereksiz konuşmalar rtük tarafından yasaklandı diye bir haber okumuştum. Bize karşı olunca bu rtük denen serefsiz yasaklamayacak mı?

belliki yapimcilara bir yerlerden paralar aktarilmis. Hep birlikte bize saldiriyorlar izlemeyin su programlari.

RTÜK tahrik eden spor programlarını yasaklamalı hatta gerekirse kanala ceza vermeli bak o zaman ötebiliyomu bu mallar. yoksa bu işin sonu iyi değil.

Kazanmasak nasılar gülelerdi görün bak :D

Yarın es es de puan alırsa ohh

orayı açıyorum sergen hemen geçiyorum. diğerinde oktay onu da geç. ötekinde ümit özat onuda kapat. kanal d de merhamet veya gstv.
Alayi serefsiz bunlarin belliki yapimcilara bir yerlerden paralar aktarilmis. Hep birlikte bize saldiriyorlar izlemeyin su programlari.

Sinan Engin pokemonu ilhan parlak için '' neydi o bizim topçudunun adı fenerden giden dedi'' sonra gafının farkına varıp pis pis sırıttı.. bu adamlar nasıl yorumcu olabiliyor :/

[video=youtube_share;pmeEJuL0lGQ]https://youtu.be/pmeEJuL0lGQ[/video]

ben bakmiyorum bu programa ama bakan arkadaslarin hosuna gidebilir ümit capsizin hareketleri

orayı açıyorum sergen hemen geçiyorum. diğerinde oktay malı onu da geç. ötekinde ümit özat onuda kapat. kanal d de merhamet veya gstv.

Izlemeyin iste siz izledikce rayting kazaniyorlar. Sinirinizi bozuyorlarsa kendinize niye iskence ediyorsunuz?

Illa spor programi izleyecegim diyorsan acin gstv'yi ohh miss

Sunlara rayting kazandirmayin!

bizim kazandığımız uefamı daha zor,şu andaki avrupa ligimi:SS:

izlemiyorum yüzlerini görünce zaplıyorum didim yaw.
Izlemeyin iste siz izledikce rayting kazaniyorlar. Sinirinizi bozuyorlarsa kendinize niye iskence ediyorsunuz?

Illa spor programi izleyecegim diyorsan acin gstv'yi ohh miss

Su SEREFSIZLERE rayting kazandirmayin!

Ümit Özat ve Ahmet Çakar'ın yorumları Oğuz Tongsir'i neden rahatsız etti? Tongsir ne cevap verecek ? bu akşam 20:45 BEYAZ FUTBOL #beyaztv

Sinan Engin:Van Nistelrooy'u tanırım çok düzgün bir çocukdur:asd:

Yuh bu eksioglu denen adamla roportaj yapiyorlar adam kameralara baka baka tff'sini diyor bu karaktersiZliktir, ekmegini yedigi yere ihanettir. Bu herif once Allah'tan sonrada bizim taraftarlardan bulsun

şükrü saraçoğlunda bıçaklama olayı !!!!!! derbi seyircisiz mi oynanacak !!!!!!

Saraçoğlunda dün 2 taraftar bıçaklanmış vay canına..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt