Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

4,5 haftadır izlemiyordum programı. Bugün Twitter'da Ümit Özat'ın bundan sonra orada olmıyacağını duyunca yeniden izlemeye başlıyacağım. Ben şahsen Sinan Engin'in yorumlarını beğeniyorum. Adam olacakları söylüyor, ne fazla konuşuyor nede az. Her kulübede oldukça saygılı. Ahmet Çakar çoğu yerde işi show'a döksede haklı. Rasim Ozan Kütahya'lını Galatasaray'lı olmasından utanıyorum.

Türkiyede'ki yorumculara gelince, benim için Kaya Çilingiroğlu, Bilgin Gökberk, Mehmet Demirkol ve Erman Toroğlu dışındakilerini al, çöp kutusuna at.

kaya çilingiroğlu vs sinan engin anket açalım bence? kaya alır bnc.

ümit neden veda etti anlayan varmı. kimi yaptığı tahriklerden dolayı kanaldan kovuldu diyor kimide bizim şampiyonluğumuzu konuşmayı gururuna yediremediği için bıraktı diyor. bana 2.si gibi geldi zaten tahriklerden dolayı kovulsa önce ahmet çakar kovulurdu. ümitin bırakmasının nedeni bence bizi tebrik etmeyi kendine yedirememesidir gibi geliyor.

Ben Sergen'den başkasını zevkle dinleyemiyorum ya.. Adam kim olursa olsun hak edene iyi geçiriyor.. Bilgin Gökberk'e, Bülent'e, Federasyona, 3 büyüklerin hepsine ayrı ayrı geçiriyo hak ettiği yerde.. Ama en çok hoşuma giden yorumu şu olmuştu: Beşiktaş'tan kimi alır GS'de kadroya koyarsın? Yedek bile olamazlar demişti. ::D

ümit neden veda etti anlayan varmı. kimi yaptığı tahriklerden dolayı kanaldan kovuldu diyor kimide bizim şampiyonluğumuzu konuşmayı gururuna yediremediği için bıraktı diyor. bana 2.si gibi geldi zaten tahriklerden dolayı kovulsa önce ahmet çakar kovulurdu. ümitin bırakmasının nedeni bence bizi tebrik etmeyi kendine yedirememesidir gibi geliyor.

Bence bırakma sebebi 2 kelimeyi biraraya getirememesi ve reytingleri aşağı çekmesi:rolleyes: olabilir davarın...

Ümit gitti ya artık ölsem de gam yemem! Ömer Çavuşoğlu dışında kimi getirirlerse getirsinler. Sorun yok :yenieek:

Şu anda futbol yorumcularından en beğendiklerim

Hakan Şükür

Uğur Meleke

Mehmet Demirkol

Okay Karacan

4,5 haftadır izlemiyordum programı. Bugün Twitter'da Ümit Özat'ın bundan sonra orada olmıyacağını duyunca yeniden izlemeye başlıyacağım. Ben şahsen Sinan Engin'in yorumlarını beğeniyorum. Adam olacakları söylüyor, ne fazla konuşuyor nede az. Her kulübede oldukça saygılı. Ahmet Çakar çoğu yerde işi show'a döksede haklı. Rasim Ozan Kütahya'lını Galatasaray'lı olmasından utanıyorum.

Türkiyede'ki yorumculara gelince, benim için Kaya Çilingiroğlu, Bilgin Gökberk, Mehmet Demirkol ve Erman Toroğlu dışındakilerini al, çöp kutusuna at.

sinan enginin OBJEKTİF yorumlarını mı beğeniyorsun. Ahmet Çakar ne konuda haklı

sinan enginin OBJEKTİF yorumlarını mı beğeniyorsun. Ahmet Çakar ne konuda haklı

Sinan Engin ve Ahmet Çakar kötünün iyisi. Adnan Aybaba, Ömer Çavuşoğlu, Ercan Saatci, Selim Soydan, Yemen Ekşioğlu, Bedri Baykam gibi isimlerin olduğu bir piyasada Sinan Engin ve Ahmet Çakar'a rahmet okunmalı...

Sinan Engin ve Ahmet Çakar kötünün iyisi. Adnan Aybaba, Ömer Çavuşoğlu, Ercan Saatci, Selim Soydan, Yemen Ekşioğlu, Bedri Baykam gibi isimlerin olduğu bir piyasada Sinan Engin ve Ahmet Çakar'a rahmet okunmalı...

bence saydığın diğer isimler söylemek istedikleri ne varsa nasıl bir kin nasıl bir nefretleri varsa kusuyorlar.

ahmet çakar ve sinan engin sinsiler. daha bir kaç ay önce sinan enginin sneijder transferi ile ilgili söyledikleri ortada. fenerle adı çıkınca on numara galatasarayla adı çıkınca beş numara. sinan engin şu aralar sus pus çünkü çok güçlü bir Galatasaray var. saçma sapan yorumlarda bulunup Galatasaray taraftarının tepkisini çekeceğini biliyor. işler biraz kötü gitsin yine saldıraya geçer.

En aklı başındaki yorumcular

Mehmet Demirkol

Bilgin Gökberk

Uğur meleke

bu saatte aklıma bunlar geldi..

Su Bilgin Gökberkin neresini begeniyorsunuz? Adam ne anlatmak istedigini kendi bile bilmiyor. Lafi geveleyip geveleyip duruyor, ondan sonra beni konusturmuyorsunuz diye trip yapiyor. Abuk subuk konu ile alakasi olmayan yorumlar. Gercekten bu adam nasil spor yorumcusu oldu, aklim almiyor.

Şu anda futbol yorumcularından en beğendiklerim

Hakan Şükür

Uğur Meleke

Mehmet Demirkol

Okay Karacan

Uğur melekeyi bende begenırdım takiii şampiyonluk yarısı kızısındacaya kadar, işte o zaman tarafsızlıgını kaybedıp şikeci oldugunu belırttı..Fatıh Terime gecırdıgı laflar albayı ovmesı..lan madem delıkanlısın 3 temmuz surece ve eskısehırde aykut sahaya daldıgında neden kendını fırat aydunusun yerıne koymuyorsun yada hakeme tukurduklerınde..gecın arkadas bu şikeci yazarları..demirkolu begenırım, o fenerlı olmasına ragmen fark 4 'e dustugunde yıne tarafsız kaldı ama bu uğur meleke gıbı adamları saymayın..acın Galatasaray sözlüğü her hafta bu adamın yazılarını paylasıyorlar..herkes çaktı bu adamın ne oldugunu...

Ümit harbiden gitti mi programdan ? Ohh be.. Bi hrbodan daha kurtulduk.

Kesin yeni sezonda bir takım falan çalıştıracaktır, onun hazırlıklarını yapmak için ayrılmıştır.

iyi oldu gitmesi antrenörlükle de uğraşmasın gitsin fener tribünlerinde amigoluk yapsın zira kendisi için en iyi yapabileceği şey

ayrıca amigo koltuğuna fenerli diye çavuş ömeri yorumcu diye oturturlarsa da şaşırmam

Ümit Özat gitmiş, dün izlememiştim yeni öğrendim, insanlığına birşey diyemem ama yorumculuğu gerçekten çok kötü idi, uslûb desen yerlerdeydi. İsabetli karar.

Ertem Şener : Sowun arkasına " Ensesine " bişey söyledin .. neydi o

Kayserili SAlih : Sow ve kuyt maç içinde bana Galatasaray için oynuyorsunuz dedi.. Puan tablosu ortada tabi Galatasaray şampiyon oldu artık.. Böyle şeylere gerek yok.. biz sokak çocugu değiliz Anadolu takımıyız.. Hakemler bunlara dikkat etsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt