Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

q7ye o kadar verecek para var alpere verseydınız en azından kontenjanı doldurmazı :D

onder ozen fatih hocanin yanina cok yakisirdi fenerli ama adam gibi adam cok terbiyeli bey efendi biri futbol bilgisida son derece iyi akli basinda yorumlar yapardi yillardir izlerdim tv'de

Aynen önder özeni bende isterdim açıkcası, beyefendi bir insan ve futbol bilgisi iyidir.

Haha pandaya bak kiskandi Önder ozeni niye besikta geldi de beni getirmediler diyecek hakli ama sen azizin dalkavukcususun oyuzden

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ulan adam bi susmadı beee elestirdi eleştirdi sonra destek olalım diyor bi dediigi bi dedigini tutmuyor

Neymiş Aziz'in yabancı açıklaması yanlış anlaşılmış seneye 5'e düşecek söylentileri varmış bunu kabul edemeyiz demiş... Şimdide Aziz'in dansözlüğünü aklıyorlar..

ne saçma muhabbet dönüyor yau

Su Engin Verelden tiksiniyorum. Azizenin yandasi hirbo

Ulan hala su Belhandaya $ike diyorlar ya

Daha bu kanalı hayatta izlemem..

beyaz tv nasil bi kanal boyle allahim :o:mad:

İzlemeyin, silin bu kanalı. Batsın yalaka insan toplulukları.

Kase kılları kanalını izlemek :D Sahibi ise gençlerin çadırlarında atom bombası planlarını keşfettiğini söyleyecek kafada bir zihniyet.Ben de evde Marslı besliyorum,çok pis bir oyunum olacak :D Already deleted.

Kase kılları kanalını izlemek :D Sahibi ise gençlerin çadırlarında atom bombası planlarını keşfettiğini söyleyecek kafada bir zihniyet.Ben de evde Marslı besliyorum,çok pis bir oyunum olacak :D Already deleted.

Ahahahaha. Yok devenin nali.. Saka bu dimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt