Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karismak istemedim ama Almanya da 'Ha' deriz mesela :)

Almanya değil burası. İngilteredede Heyç diyor insanlar. C'ye Si, A'ya ey ağızdan çıkışlarını yazdım. Yani Türkiye'desin Cehape nedir? Yada Akapa mi diyelim Akepe'ye? Saçma. Şimdi o arkadaş beni CHP hayranı filan sanarda değilim herkesin siyasi görüşüne düşüncesine saygım var ben sadece komik buldum Cehape'yi :D

Eleman cemaate laf edince ROK'un celallenmesini diğerlerinin telaşını gördünüz mü.. Birde uydurdular hizmet hareketi diye 40 yıllık Gülen cemaati oldu sana hizmet hareketi :D

Bu kadar takılmayın ona bakarsanız pkkya da pekeke diyorlar bdpliler.Doğrusu o.Ama herkes pekaka diyor ülkede.

Eleman cemaate laf edince ROK'un celallenmesini diğerlerinin telaşını gördünüz mü.. Birde uydurdular hizmet hareketi diye 40 yıllık Gülen cemaati oldu sana hizmet hareketi :D

Evet sanki anasina küfür etmişler gibi nasıl celallandı

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Evine ekmek götürüyor mecbur yalakalik yapacak yoksa Gökçek amcası tekmeyi vurur :)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Adamı alel acele yayından aldılar ya güya bahaneler bularak orası en çok eğlendiğim yerdi, hele Rasim Ozan'ın avukatlık yaptığı sahneler ayrı bir komediydi :)

Şu Rasim'i üst üste 3 hafta izlesem şike olmadığına kanaat getircem o kadar kötü savunuyor savunduğu şeyi.

1 haftadır Beyaz TV'de şike yapmadı geyikleri dönüyor, şike yaptığına inanmıyorum muhabbetleri falan ya da herkes yaptı diyerek aklama operasyonu başladı hayırdır inşallah..

spor programı değil ki 3/5 şaklaban toplanmış dedikodu,gırgır yapıyo.. bu yüzden pek takip etmiyorum...

Gecen Lazio mac'i öncesi A.Cakar Ertem Sener'e baya kizmisti ve tepki göstermisti, tepki göstermesinin nedeni de, bu maca BeyazTV olarak pek önem vermedikleri, cünkü o gün baska konular konusuldu son 1 saat haric.

Yarin Real Madrid maci var, kimsenin sesi cikmiyor.

Aziz Yildirim'in zaten o basin toplantisini bu yüzden yapmistir serefsiz.

Ümit Özat: Dünyada hangi futbol adamina o sezonun mac kasetlerini versen, sike olduguna ikna olmaz.

Suna elimin tersiyle bi vurmak isterdim.

Salaklar sanirim Duygu Erdogan ile röportaj gerceklestirmis, yok neymis Florya da tüm gizli seyleri anlatacakmis Pazartesi günü vsvs..

Kadin sesi vardi, kim oldugunu henüz söylemediler, ama Ertem futbol dan cok iyi anlayan biri dedi, yönetici degil dedi.Aklima ilk gelen Duygu E. oldu.

Gercekten kriz yaratmak icin her yolu deniyor bu medya, simdi gidip fanatik fenerli bir kadinla Galatasaray hakkinda röportaj yapmislar. Birde cok önemliymis gibi 3-4 kez tanitim yapiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt