Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahaha cidden bu adamlar icip icip yayin'a cikiyor :D

Ertem diyorki, Mancini 15 güne Istanbul'a geliyor, nedenini bilmiyorum ama hadi ciksin da biri yalanlasin' diyor

Lan kim cikip yalanlayacak peki :D

Hahaha valla komedi su an :D :D

Hakikaten yahu :D Hayır! Mancini İstanbul'a gelemez! Dememizi bekliyorlar acaba? :D

Ben ciddi ciddi yönetimde ve floryada köstebeklerin olduğunu düşünüyorum. Bu köstebekler sürekli tvlere servis ediyor. Hocanın kuyusunu yavaş yavaş kazıyorlar.

ne kuyusu kazacak takımın kötü durumda olmasının sebebi terim milli takımı tercih edende terim. daha çok hoca davranışlarıyla yönetimin ve klübün kuyusunu kazma aşamasına geldi

Ayrıca Mancini çok yanlış bir tercih olur. Bizim hedefimiz Avrupa. Mancini ne İnter'le, nede Manchester'le başarılı olamadı CL'de. Üstelik adamın elinde ne kadrolar vardı.

Fatih hoca giderse boşta olan teknik adamlardan sadece Felix Magath ve Thomas Schaaf olabilir bence. Gerçi onların da pek başarılı olacağına ihtimal vermiyorum ama en azından alman hocalar genelde bizde başarılı oluyor.

rasim ozanda cok serefsiz olmaya basladi FT ne yapmis bu adama son 1-2 aydir sarmis adama .

Uyumayın renktaşlarım, bu haberler servis ediliyor.

Fenerlisi besiktaslısı Fatih Terimin gitmesi için türlü türlü oyunlar oynuyorlar.

Yönetimimizde bu düşünceyi destekleyenlerde var.

Rahat batıyor bize.

Galeyana gelmeyin.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

HahAHAHAHAA Mancinide 15 gun ıcınde İstanbula gelecekmiş.Varya bu kadar rezil bir program olamaz ya.Gülmek için izliyorum zaten.:D

Gelebilir. 2 sezon önce bir bjk maçıydı son dk golüyle 3-2 almıştık maçı. O maçta Gerets, Tulunla beraber maçı izlemişti. Olası bir mağlubiyette Terimin sözleşmesinin feshedileceğinin sinyalini bir yöneticimiz vermişti maçtan birkaç gün önce, zira takım lige iyi başlayamamıştı. Başkan medyayı kendi lehine çok iyi kullanıyor. Artı az önce resmi sitedeki açıklamayı okuyunca şok geçirdim. Aysal sadece ama sadece futbolcuları tebrik etti. Bu konu altındaki bugünkü yorumlara bakıyorum da beyler :D işareti yapanları olayın ciddiyetine davet ediyorum çünkü Rok' un Aysalın medyadaki adamı olduğuna inanmaya başladım artık.

Ayrıca Mancini çok yanlış bir tercih olur. Bizim hedefimiz Avrupa. Mancini ne İnter'le, nede Manchester'le başarılı olamadı CL'de. Üstelik adamın elinde ne kadrolar vardı.

Fatih hoca giderse boşta olan teknik adamlardan sadece Felix Magath ve Thomas Schaaf olabilir bence. Gerçi onların da pek başarılı olacağına ihtimal vermiyorum ama en azından alman hocalar genelde bizde başarılı oluyor.

Magath iyice azitti zaten. Ilk Stuttgart döneminde ve ilk iki Bayern senesinde iyiydi sonra kafasina ne olduysa mala bagladi, takima iskence boyutunda antrenmanlar, ukalaca transferler ( transferleri bence Fatih hocadan bile beter, yani parayi savurdu da savurdu) Ben acikcasi Fatih Terimin ayrilik durumunda bu antrönörlerden hic birini istemem. Mancini nasil antrönör oldu, soru isareti benim icin, gecen de yazmistim baska konuda, adam degil takim City'yi sampiyon yapti diye. Schaaf'i hic sevmem, devamliligi yok. Form acisindan. Acikcasi dogrusunu söylemek gerekirse, elimizdeki bu kadroyla Rijkaard'i görmek isterdim.

Çıksa terim 2 sene daha burdayım dese yönetim başkan herkes törende olsa terim gülse çok mu şey istiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Aman birader ne ettin, ne Magath'ı ne Schaaf'ı.. Onlar geleceğine Hagi dönsün daha iyi :D

Aman birader ne ettin, ne Magath'ı ne Schaaf'ı.. Onlar geleceğine Hagi dönsün daha iyi :D

Hagi geleceğine hoca kalsın kabul. Hocanın bu arada gitmesi çok yanlış olur. Sezon sonuna kadar kalır sanırım. Sezon sonu bağlasan durmaz. gidişat onu gösteriyor. Yerine kim gelecek onu merak ediyorum. Umarım Danışman Geretsi getirmez.

Hagi geleceğine hoca kalsın kabul. Hocanın bu arada gitmesi çok yanlış olur. Sezon sonuna kadar kalır sanırım. Sezon sonu bağlasan durmaz. gidişat onu gösteriyor. Yerine kim gelecek onu merak ediyorum. Umarım Danışman Geretsi getirmez.

Yani Magath falan gelmesin manasında dedim Hagi'yi :D Yoksa tabi ki Terim kalsa daha iyi. Yalnız bu galibiyete güvenerek de devam etmek ne kadar mantıklı bilemiyorum ama en azından günü kurtardı o kesin. Gerets'i getireceğine ihtimal dahi vermiyorum, büyük ihtimal Lucescu ilk tercih olur gibi. Veya o olmazsa Bielsa olabilir. Murat Yakın'da hem genç hem de başarılı ilerliyor, o da belki uzun vade için düşünülebilir. Yine de Mancini falan gelmesin de aman diyim. :)

Yani Magath falan gelmesin manasında dedim Hagi'yi :D Yoksa tabi ki Terim kalsa daha iyi. Yalnız bu galibiyete güvenerek de devam etmek ne kadar mantıklı bilemiyorum ama en azından günü kurtardı o kesin. Gerets'i getireceğine ihtimal dahi vermiyorum, büyük ihtimal Lucescu ilk tercih olur gibi. Veya o olmazsa Bielsa olabilir. Murat Yakın'da hem genç hem de başarılı ilerliyor, o da belki uzun vade için düşünülebilir. Yine de Mancini falan gelmesin de aman diyim. :)

Hoca ile yollarımız ayrılacaksa takımın başında Simeone'yi görmek isterdim.

Gerçi gelmesi için pek bir sebep yok. Şu konumdaki Atletico'dan Galatasaray'a gelmek kariyeri için bana göre geriye bir adım olur. Ama para ile kandırabiliriz. :D

Hoca ile yollarımız ayrılacaksa takımın başında Simeone'yi görmek isterdim.

Gerçi gelmesi için pek bir sebep yok. Şu konumdaki Atletico'dan Galatasaray'a gelmek kariyeri için bana göre geriye bir adım olur. Ama para ile kandırabiliriz. :D

Ovv o çok zor ya Simeone bildiğin imkansız hedef valla, adam şu an Avrupa'nın gözdesi durumunda, parayla bile zor kandırırız :D

Ovv o çok zor ya Simeone bildiğin imkansız hedef valla, adam şu an Avrupa'nın gözdesi durumunda, parayla bile zor kandırırız :D

Zor elbette. Ama nasılki futbolcu transfer ederken ''elden düşme'' oyunculardan kaçmak gerekiyorsa antrenörde de aynı yol izlenmeli. Getireceksen iyi işler yapanı, formda olanı getireceksin. (Mourinho'yu dışarda tutuyorum. :D )

Unal Baskan artık F.T. nin caresine baksın kendini Galatasaray'ın patronu sanmaya basladı

Zor elbette. Ama nasılki futbolcu transfer ederken ''elden düşme'' oyunculardan kaçmak gerekiyorsa antrenörde de aynı yol izlenmeli. Getireceksen iyi işler yapanı, formda olanı getireceksin. (Mourinho'yu dışarda tutuyorum. :D )

Tabiki de öyle olmalı ama Simeone cidden zor şu an :D Mesela Lucescu veya Murat Yakın senin dediğin tarife uyuyor. Ha birisi yaşlı kurt, tam bir üstad, diğeri ise daha kariyerinin başında, başarıya aç ve çok etkileyici işler yapmış 1 senedir. Artık burada bir tercih yapmak lazım, hani Luce gelirse yıldızları da gayet güzel idare edebilir, takım üzerinde itibarı da yüksek olur. Murat Yakın o açıdan ne yapar bilemem ama mentalitesi sağlam gibi onun da.

Yorumlar makarasına değil mi? Yok öyle Mancini 'yi falan isteyen. Terim 'in de bir yere gittiği yok çünkü.

Mancınık mı geliyormuş? Niye ki? Surları yıkmak için mancınık gerek değil top gerekli... Futbol sahaların ağır topu da Aykut Kocaman. Daha yıkıcı olur. Ulan bir haber yapıyorlar başından sonuna kadar masa başı :D Bari bizde JB geçelim :D

Mancini'yi normalde istemem de su asamada pek itirazim olmaz. Hayirli olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt