Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nediyor lan bu ahmet. ne içmiş bu bomba filan diyor. üstü açik uyumuş komplocu.

su ahmet cakar kendisine yazik ediyor tv'de bos oturmakten adam yonetmen senarist olacak oyle filimler cikarki inanin 11 dagilda oscar alabilir

Allah korusun eğer bir gün futbolda az önce bahsettiği gibi vahim bir olay yaşanırsa tek sorumlusu Ahmet Çakar'dır .

Arkadaslar bu Beyaz TV ciddi sekilde protesto edilmeli.

Ertem Duygu Erdogan Alex hakkinda twiit atti diye kovuldu diyor! Ne diyor lan bu?!

1369045406-duygu-erdogan.jpg

Ben de bir şey diyecek sandım. Boş..

ne alexi yahu engine buraga neler dedi. mal herifler. birde şiddet gördüm dedi. gerisini söylemedi. nerde gördün şiddeti.

twitterde herkes kufur etsin su erteme dogru heber yapsin yapacaksa casus kadini cikarmis televizyonda reportaj yaptiriyor gecenlerdede bizim borsa manupilasyonlari icin hakanmydi neydi adami baglamisti sonra ahmet cakara kufur etti ortaya cikmis koyu fenerli oldugu cikmisti.

Al iste. Ertem öyle anlatti ki, Alex yüzünden kovuldu diyor? Saka mi olm bunlar? Sabri ye dedikleri neydi? Ahmet Cakar da dogru anladik degilmi, Alexi övdü diye kovuldu soruyor, Ertem evet diyor? Yahu bunlar nasil habercilik yapiyo. Yaziklar olsun allah belanizi versin sira sira.

Ertem yine ne kadar boş bir adam olduğunu da yine gösterdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt