Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu herifi sevmedigimi söylemiştim. bu dallamayi fenere saldiriyor diye övenler var. malin teki. senin surata ne yapsalar bir halt olmaz zibidi herif.

Ben daha ileri gidiyorum aslinda basindan beri. Bu tip zihniyetler futboldan uzaklastirilmali. Futbolu temizleyelim diye ötüyor, ama kirleten kendisi basta.

Yalan veya dogru ayri. Konu nerden nereye götürüyor. Bu serefsizliktir ve bel alti vurmaktir. Özel hayatina karismamali, dalga gecmemeli.

adam sorunlu zaten napalım yani

adam arabadan cıkıp bağırıyor taraftara.bu onun nasıl biri oldugunu anlatıyor zaten

ahahahaa sinan engin üstüne basa basa yazının açılımını yaptı :D

ahahahha sinan dombilisi tam komedi ya bana da zorla izlettirdiniz su cirkef programi :D

20m GS'lı, 20m FB'li, 17m BJK'lı, 8m TS'lu, toplam 65m taraftar. Diğer takımların taraftarları ve maç izlemeyenlere ne oldu? Sinan E kafası.

7 yıldır İngilteredeyim, 100'e yakın Türk tanıdım, 1 tanesi BJK'lı değil. BJK max 3m taraftarı vardır.

Saka mi bunlar yaw

ya yemin ediyorum bunlar inanilmaz derecede GS düsmani.. ama orada oturanlarin hepsi yani :D:D:D

aziz o kadar sike yapmis, bir kere agizinizi acip bir sey diyemediniz..

bizim baskan en cok taraftar GS'de dedi diye, komple program üzerine saldiriyorlar..

sizi ciddiye alanlar var mi acaba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt