Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klüpler değil , klüplerin başvurduğu mahkemeler bize(ab bakanlığına) başvurmadı dedi adaşım

Çeptalk

klüpler değil , klüplerin başvurduğu mahkemeler bize(ab bakanlığına) başvurmadı dedi adaşım

Çeptalk

Bu ülkede zaten bürokrasi yavaş ilerler mahkemeden bakanlığa gidene kadar falan sezonu bitirirler artık. Tabi inşallah bu sezon belli olur.

Tapatalk reyiz

sinan engin demek istiyorki saldır burak atamasın kontradan ye yenil ama saldır güzel futbol gözüksün :asd:

Şu adamlar futbol konusup para alıyo ya :D

Şaka gibi hayatın heryeri adaletsizliklerle dolu.

Fenevbahce ''Küvek''te şampiyon olacakmış :D

hahahahhahahaha

onlarin ne oldugu bellide şu ertem masummuş gibi durup şerefsizligin babasini yapiyor. terim gitti diye saldiriyor durmadan.

Ya zaten en büyük şerefsiz o bence.

Herkes ROK'a falan sallıyor ama o adamın ne oldugu belli hiç değilse ben o tarz insandan korkmam kendini belli ediyor.

Ama Ertem Şener kadar iki yüzlü ve yapmacık,yalaka bir insan görmedim şu spor camiasında.

Rok 27 şampiyonluk konusu için ''eziklik'' dedi.

Ertem Şener triplere girdi :D

Bu adam kadar popülist,yalaka ve yapmacık bir insan daha görmedim :)

Ya zaten en büyük şerefsiz o bence.

Herkes ROK'a falan sallıyor ama o adamın ne oldugu belli hiç değilse ben o tarz insandan korkmam kendini belli ediyor.

Ama Ertem Şener kadar iki yüzlü ve yapmacık,yalaka bir insan görmedim şu spor camiasında.

bu ertemin Allah belasını versin sinsi karaktersiz utanmazın teki rokta ondan aşşağı kalmaz zaten

Ulan Ertem ne popülist adamsın sen ya:DD

Bütün klüp taraftarlarına güzel yağını çekti :)

Zaten bu Ertem gibi adamlar yaptıkları yalakalık sayesinde bi yerlere geliyorlar.

Üzücü ama aralarında en dogrusu rok.

Rok 27 şampiyonluk konusu için ''eziklik'' dedi.

Ertem Şener triplere girdi :D

Bu adam kadar popülist,yalaka ve yapmacık bir insan daha görmedim :)

Rasim Ünal baskan icin taraftar konusunda sacmalamis dedi Ertem sustu dinledi. Aziz icin sampiyonluk konusunda sacmaladi dedi, araya girdi diyemezsin dedi.

Tarafsiz Ertem.

Rasim Ünal baskan icin taraftar konusunda sacmalamis dedi Ertem sustu dinledi. Aziz icin sampiyonluk konusunda sacmaladi dedi, araya girdi diyemezsin dedi.

Tarafsiz Ertem.

Birde yalakalık yapacagım diye ne yapacagını sasırdı.

Fenerbahce taraftarı birşey isterse buna saçma diyemezsin dedi.(tüm takım taraftarlarını dahil etti sonra)

Böyle saçma bişey olur mu? Fenerbahce taraftarının istediği herşey mantıklı mı demek oluyor :D

Adamda karakter sıfır

Zaten bu Ertem gibi adamlar yaptıkları yalakalık sayesinde bi yerlere geliyorlar.

Üzücü ama aralarında en dogrusu rok.

Rasimin en azından ne mal olduğunu biliyoruz öbürlerine göre.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt