Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismini beyaz tv olması zaten açıklıyor , herifler kokain çekip çıkıyor programa..

1 yıldır izlemiyordum bu programı oyle baktım ama ciddi ciddi çekemiyorlar komikler

Kanalin "köķü" dogru mu ki programa cikanlar duzgun olsun..

saklabanlar sadece reyting pesinde

Rasim Ozan Kütahyalı: Yılmaz hocayada hayırlı olsun. Ahmet çakar:Nereye gitti. Kütahyalı:Ne bilim bi yere gider heralde

:D stüdyo koptu :D :D

1380177_667359466632102_1656700321_n.jpg

Ertem Şener tam bir hükümet ve dolayısıyla şikebahçe yalakası.Bukadar tarafını belli etme bari.

u039r.jpg

ROK hayranlarına müjde! ROK artık masaüstünüzde.. Rahatlıkla wallpaper yapabilirsiniz :ka21:

Ümit Özat: "Bruma iyi olsa oynar. Bruma'yı kayseri falan alsaydı 2 milyon falandı."

Beyin firarda... :o

bruma haftaya egemenle caneri oyundan attırınca ben de ekran başında suratına attıracağım ümit tezat

Çeptalk

başladımı saçma program umarım kongre bahanesiyle bizi fazla konuşmazlar

Hahaha bu Bruma sohbetleri bir alem yahu su programda. Bruma'nin ne oldugunu da ogrenememisler.

O cümlesini duydum, kafamdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Hemen kanalı değiştirdim.

Bu adam eski futbolcu ve td'lik yapıyor. Bu kadar mı uzak kalınır gündemden, futboldan..

O cümlesini duydum, kafamdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Hemen kanalı değiştirdim.

Bu adam eski futbolcu ve td'lik yapıyor. Bu kadar mı uzak kalınır gündemden, futboldan..

herif kıskanç

antuda admin olur o kafada bir amigo

bi de takiyecinin tillahı, gaassaray kopeanhagdan duran toptan kesin gol yer , şalke tır gibi ezer der, içini döker sonra da inşallah olmaz tabi biz istemeyiz der, karakter 0

Çeptalk

brumayi cekemiyorlar bence resmen. elit scout ekipleri brumanin kendi jenerasyonun en yetenekli oyuncusu olarak ilan ediyor resmen DÜNYADA...

beyin ama bedava nede olsa.

herif kıskanç

antuda admin olur o kafada bir amigo

bi de takiyecinin tillahı, gaassaray kopeanhagdan duran toptan kesin gol yer , şalke tır gibi ezer der, içini döker sonra da inşallah olmaz tabi biz istemeyiz der, karakter 0

Çeptalk

Bence çekememezlik değil de, temel sıkıntı cahillik..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt