Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
ertem yalama işinde 1 numara. düzenbaz herif. ben bunun yarişmasinda herife yariş kazandirdigini gördüm. onun için şaşirmiyorum bu herife.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Camilla'nin mesajini nasil tercüme etmisler allah askina suna bakin yahu. Beyler cok ciddi sekilde manipüle var Beyaz TV de.
We need to keep going - Gitmemiz gerekiyor diye tercüme ediyorlar, yani Mancini Galatasaray'dan gidiyormus diyorlar![]()
Camilla'nin mesajini nasil tercüme etmisler allah askina suna bakin yahu. Beyler cok ciddi sekilde manipüle var Beyaz TV de.
We need to keep going - Gitmemiz gerekiyor diye tercüme ediyorlar, yani Mancini Galatasaray'dan gidiyormus diyorlar![]()
Yahu bu Ümit nasil bir düz mantikci arkadas bu kadar aptal olunmaz ki. Sürekli Bruma icin Porto örnegini veriyor. En iyi scoutlara sahiplermis. Niye almamislar diyor..
Ve bombayi patlatti, Amrabat Bruma'dan daha yetenekliymis. Tamam susuyorum.
amrabat brumadan daha yetenekliymiş. ben nerelere gidem.
Bütün gençleri Porto mu alıyormuş?![]()
Istese bile Sporting bir portekiz kulübüne vermemek icin herseyi yapti. Bknz sözlesmede bulunan özel maddeler.
Yalniz cidden Bruma'nin yetenegini göremiyorlar ya, birde üstüne Amrabat daha yetenekli diyor ya.. Peh kimler var türk futbolunun icinde.