Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ertem yalama işinde 1 numara. düzenbaz herif. ben bunun yarişmasinda herife yariş kazandirdigini gördüm. onun için şaşirmiyorum bu herife.

Ertem son 2 senede kendini kimlere sattığını zaten göstermeye devam ediyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Camilla'nin mesajini nasil tercüme etmisler allah askina suna bakin yahu. Beyler cok ciddi sekilde manipüle var Beyaz TV de.

We need to keep going - Gitmemiz gerekiyor diye tercüme ediyorlar, yani Mancini Galatasaray'dan gidiyormus diyorlar :D

Ertem'in nasıl o konumlara geldiği belli zaten.

Nasıl rahat uyuyabiliyor acaba onun bunun g.tünü yalayarak yükselmis.

Aşırı derece de karakter yoksunu biri

Yahu bu Ümit nasil bir düz mantikci arkadas bu kadar aptal olunmaz ki. Sürekli Bruma icin Porto örnegini veriyor. En iyi scoutlara sahiplermis. Niye almamislar diyor..

Ve bombayi patlatti, Amrabat Bruma'dan daha yetenekliymis. Tamam susuyorum.

Ümit Özat Porto diyor da.

Ulan Porto u20den 19 yaşındaki Quinterro için 10 milyon verdi.

Aynı dönemim öne çıkan iki ismi.

Hay sizin futbol bilginize..

Yahu bu Ümit nasil bir düz mantikci arkadas bu kadar aptal olunmaz ki. Sürekli Bruma icin Porto örnegini veriyor. En iyi scoutlara sahiplermis. Niye almamislar diyor..

Ve bombayi patlatti, Amrabat Bruma'dan daha yetenekliymis. Tamam susuyorum.

Bütün gençleri Porto mu alıyormuş? :D

Umit Ozat Mancini yi ovuyor hayret

Mancini oynatmazsa bu mal haklı cıkacak ve birşey bildigini sanacak.

Ard arda oynatsın Mancini,iddaa ediyorum Bruma burada eleştirenler dahil herkese tek tek kapağı takacak.

Bütün gençleri Porto mu alıyormuş? :D

Istese bile Sporting bir portekiz kulübüne vermemek icin herseyi yapti. Bknz sözlesmede bulunan özel maddeler.

Yalniz cidden Bruma'nin yetenegini göremiyorlar ya, birde üstüne Amrabat daha yetenekli diyorlar ya.. Peh kimler var türk futbolun icinde.

Istese bile Sporting bir portekiz kulübüne vermemek icin herseyi yapti. Bknz sözlesmede bulunan özel maddeler.

Yalniz cidden Bruma'nin yetenegini göremiyorlar ya, birde üstüne Amrabat daha yetenekli diyor ya.. Peh kimler var türk futbolunun icinde.

nani ronaldo querezmayida alamadilar. nedesen boş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt