Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahah 3 dakikadir onu dusunuyordum ne alaka diye :DD

Anladim. O aralar Slovenya'da kamp yapiyordu takim ve Arda kalacakti. Playoff karari alininca yönetim Istanbul'a dönme karari almis, niyese orasini anlamadim. Ve ondan sonra Arda tatile cesmeye gidince kafasini karistirip ispanya icin ikan etmisler.

Yani Playoff karari alinmasaydi takim kamp'ta olacakti ve Arda ile görüsemeyecekti kimse.

Edit. Tamam anladim. Playoff karari gelmeseydi Istanbul'a dönmeyecekti takim ve Arda gitmeyecekti.

Anladim. O aralar Slovenya'da kamp yapiyordu takim ve Arda kalacakti. Playoff karari alininca yönetim Istanbul'a dönme karari almis, niyese orasini anlamadim. Ve ondan sonra Arda tatile cesmeye gidince kafasini karistirip ispanya icin ikan etmisler.

Yani Playoff karari alinmasaydi takim kamp'ta olacakti ve Arda ile görüsemeyecekti kimse.

:cool: Ok I get it now.

Ahaha stüdyo'da da kimse anlamamis o playoff olayini ahaha ne güldüm lan :D

Ümit: 'Onu anlayamadim ben ya' :D

sneijder de yakisir Barca'ya.:D

Yok ya. Barca o cubuklu forma pek yakismaz Sneijder'e. Sistemlerine cok yakisir dogru. Ama söyle Bayern Münih (kirmizi ve beyaz forma) yakisir mesela. Manchester United cok yakisir.

Ama bir yere gidemez. Baksana avatarima nasil yakisiyor parcali. Hele o siyah formamiz varya, felaket yakisiyor adama. Inter formasi da ayni sekilde cok güzel duruyordu. Adamda futbolcu tipi var bir kere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt