Mahmut Mahmutoğlu
Cezalı
- 4 Şubat 2013
- 5.252
- 3
- 753
mancini israrciymis erkani almak icin ulan mancini nerden duydu izledi bu erkani daha bizim 24 kisinin tamaminin adini bilmiyor inanin mancini![]()
mancini reizin bi bildiği vardır, eğer doğruysa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mancini israrciymis erkani almak icin ulan mancini nerden duydu izledi bu erkani daha bizim 24 kisinin tamaminin adini bilmiyor inanin mancini![]()
Offf Muslera o sari forma ile Barca'ya nasil yakisti bee.. Izlemek keyif olur orda.
mancini reizin bi bildiği vardır, eğer doğruysa
yahu sendemi inandin bunamancini erkani nerden taniyacak daha adam buraya geleli 3 gunu gecmedi
![]()
Hakan onca sene neler çektik kaleciler yüzünden. Giderse gerçekten ağlarım uzun bir süre.
Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2
Bu Türkiye'de bulunan yöneticiler ve kafa yapilari cidden sopalik. Öyle böyle degil, tekme tokat döveceksin sunlari. Ama siddet degil, futbol sinirlarinda rezil edeceksin sunlari.
Adamlar Ter Stegen'i istiyorlar. Muslera burda daha mantikli olur cünkü AB statüsü var orda.
Ter Stegen ile anlaştılar bile sezon sonu için.
Ben anlayamadim. Arda'nin gidisi ve Playoff ne alaka?
Ben anlayamadim. Arda'nin gidisi ve Playoff ne alaka?
Hahahah 3 dakikadir onu dusunuyordum ne alaka diyeD
Edit. Tamam anladim. Playoff karari gelmeseydi Istanbul'a dönmeyecekti takim ve Arda gitmeyecekti.
Anladim. O aralar Slovenya'da kamp yapiyordu takim ve Arda kalacakti. Playoff karari alininca yönetim Istanbul'a dönme karari almis, niyese orasini anlamadim. Ve ondan sonra Arda tatile cesmeye gidince kafasini karistirip ispanya icin ikan etmisler.
Yani Playoff karari alinmasaydi takim kamp'ta olacakti ve Arda ile görüsemeyecekti kimse.
Ben gitsin demiyorum ki. O fotograf müthis duruyordu. Barca sembolü ve sari formali Muslera. Cok yakisir Barca'ya.
sneijder de yakisir Barca'ya.![]()
Offf Muslera o sari forma ile Barca'ya nasil yakisti bee.. Izlemek keyif olur orda.
Ağzından yel alsın. Böyle laf mı olur :mad-49: