Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Gökmen Özdenak'ın anadın mı

Selim Soydan'ın tamam mı demesini özledim. :(

Çeliski ya bak sike var mi yok mu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla hiç umurumda değildi fenerin durumu , bu programı bayadır izlemiyodum, programı izledikten sonra öfkeyle doldum yok mu bi mail linki falan yollayalım?(UEFA- FİFA)

beyaztvde çıkan image a bakın, ne kadar açık ve net..

CAPS ı nı verebilecek var mı..

Türkiye'de herşey planlı ama bana göre UEFA'da da herşey planlı. UEFA'dan darbe yakındır.

Orada en şerefsiz adam ROK! Bakın isim falan yazmadım. Lütfen editlemeyin.

Çünkü o adam daha düne kadar benim savcım, benim polisim diyordu. Şimdi başbakanı bişeyler söylüyor diye kıvır kıvır kıvranmaya başladı.

sözü edilen canlı yayın olursa aziz gemileri yakabilir

konuşursa yer yerinden oynar :)

Kendileri de yaladıklarının farkında yüz ifadelerinden, konuşmalarından belli. Hele Ertem neden sinirli ve gergin sanıyorsunuz. Satılmışlığının dışa vurumu.

beyaztvde çıkan image a bakın, ne kadar açık ve net..

CAPS ı nı verebilecek var mı..

BeYTQMzCUAA5Qwi.png:large

Azizle program yaparken polisler gelsin ve bunların hepsini de azizle birlikte içeriye atsınlar.

"Şikeci azize'yi kurtarmak" filmi bitsin hemen uefa'ya bir kaç mail yollayacağım.

Zorti bülent kim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Azizle program yaparken polisler gelsin ve bunların hepsini de azizle birlikte içeriye atsınlar.

"Şikeci azize'yi kurtarmak" filmi bitsin hemen uefa'ya bir kaç mail yollayacağım.

Burada şike davasında yaşananlar bütün dünyaya rezil ediyor bizi...

la bu Rok bir ara fetullahci takilmiyormuydu? Simdi paso fetullaha saldiriyor?

Yemin ediyorum insanlardan iğreniyorum böyle şerefsizleri görünce.

Ne yalaka midesiz insanlar var

Aziz tutuklanmayacaginin garantisi olmadan gelmez. Yarin bir bahane uydururlar, gelemeyecek derler

İşin ilginç tarafı TFF'de şike yok demedi. Çünkü bazı kişiler ceza aldı diye biliyorum. Tabi esas alması gerekenler değil fakat az da olsa bi ceza vermişlerse demek ki şike var.

Aynen , uyanıklık yaptıklarını zannediyorlardı ama bunlar da şike var dedi . İlk olarak bunlar çekti fenerin ipini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt