Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan kefalet parayla suç işlemek olur mu saf saf konuşmayın.

Kefalet sadece tutuksuz yargılamanın yolunu açar. Parayla suç işleme; Hakimin suçun fiili karşılığını paraya çevirmesiyle olur sadece. O da anca sanığın birisine borcu varsa, alacaklının mağdur olmaması için ve adi suçlarda ailevi etkenlere bakılarak verilir.

Kafadan atıp milleti yanıltmayın..

TFF şike var dedi ama "sahaya yansımamış" dedi.

İkisi de yargıya savaş açmış durumda,çıkarlar ortak. Yalnız hüküm verilmiş bir kararda yeniden yargılama zordur. Yargı elini kolunu bağladı hükümetin ve fb'nin.

Ama aynı meclis şike cezalarını iptal etti. Dahası federasyon değiştirerek yalan beyandan ceza yiyen Beşiktaş başkanını seçtiler, üstüne uluslararası hükümleri hiçe sayarak hukuksuzca şikeyi halının altına süpürdüler. Şu an iktidarı, muhalefeti bunu değiştimek için kolları sıvadılar bile.

Normalde hukuk açısından kapandı ama hukuku bunlar kendilerine uydurmayı çok iyi biliyorlar. Aziz'i içeri atmaları sorun değil arada Fenerbahçe'yi kurtarıyorlar. Yani şimdi gelecekte Trabzona verilecek kupanın önüne geçeceklerine adım eminim. Ben hiç bir şekilde bu meclise güvenmiyorum.

BeYTQMzCUAA5Qwi.png:large

aslında TFF'de şike ve teşvikten 3 fener yöneticisine ceza verdi... ama asıl vermesi gereken cezayı vermedi... şike yapılmıştır dedi ama şike yapılmıştır dediği senenin kupasını hakkedene vermedi... böyle bir rezil durum...

ahanda ertem söyledi

YAĞMUR BAŞLAMIŞ...istanbul da:triumphant::triumphant::triumphant:

evet Faik Isik baglandi

En guzeli simdi bunlar carsamba gunu Fenere gidecekler Aziz le program yapmak icin, bi bakiyoruz canli yayinda polisler kelepceyi takiyor ve Aziz i alip goturuyorlar.. :DD

Faik konusmaya baslamadan once yorulmus yine, nefes almakta zorlaniyor

Faik'in ses bi garip geliyor :D iş üstünde gibi hahahaha

[media]https://www.youtube.com/watch?v=XOriwCIoev4[/media]

efsane. :D

Ama Fener yöneticisi ŞEKİP'e ceza geldi .

Aha sonunda Faik Işık bağlandı . Demiştik başkası çıkmaz diye.

Yani işte şikenin varlığını inkar etmediler, tırı vırıdan bir bahane uydurdular feneri düşürmemek için.

Faik Işık kim renktaş programı takip etmiyorum da?

Bu avukat suçsuz adamı hapse sokar konuşmaya bak

Ceza evlerinde yer yok 4-5 ay dedi ahahhahahahhahhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt