Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası her şeyde oldukları gibi dün de samimi değillerdi. Sanki yine bir tiyatro oynuyorlar ve neredeyse konuşulanların çoğu Fener'i aklamanın çözüm yolları.

Bunları kast etme zaten.

Marmaray ultra zarar edilmiş ve çok geç bitmiş aslında fiyasko olan bir proje. Mühendislik açısından fiyasko. Proje sapması diye birşey vardır +-10'nun üstünden itibaren kurumlar zarar eder. Bu +100 gibi birşey. Kılıfı da uydurdular tabii tarihi eserler vs... Dünya para akıtıldı ve bence son derece önemi düşük bir proje. Taa ki siz araçları karşıya geçirene kadar. Tuzla'da oturan adama pek yararı olmayan bir yatırım mesela örnek olarak. Haa elbette önemli de bunu değerli kılmak için sen önce trafik sorununu çöz, toplu taşımayı geliştir. Metro ağların yetersiz sen gidip Marmaray kasıyorsun. Zaten onu da para ile yaptırdık. Yolu falan geç. Bugüne kadar yapmayan hükümetlere sövüyorum ki bunların eline koz verdiler diye. Yol yapmak gelişmişlik değildir. Yol yapmak ticareti etkiler ancak sen yakıttan araçtan fahiş vergi alırsan bu yolunda pek anlamı kalmıyor. Kullanamadıktan sonra.

Bu arada unutmayalım eskiden aylar süren bir yol yapımı artık saatler içinde yapılıyor. Teknoloji gelişti. Bunu aklımızdan çıkarmayalım.

Hemfikirim bunlar zaten bir hükümetin yapması gereken normal şeylerdi fakat ülkemizde " hizmet " oldu maalesef ,

ama emin ol benim kast ettiğim şeyler bunlar değildi .

Adamlar Azizi kahraman ilan ettiler. Yok Sike neymis ki, sikeden hapis yatilmaz mis. Yargilanma adil degilmis, Galatasaray a sallamalar (Nalga olayi), sonra da bir eleman cikmis diyorki, zamaninda Ahmet Kaya ya yapilanlar simdi Azize yapiliyormus, bi kac sene sonra da Ahmet Kayanin olayina dönecekmis herkes utanc duyacakmis . Zaten calistiklari kurum belli, Basbakanin aciklamalari da cabasi. AKP ye oy verenler önümüzdeki secim de lütfen oyunuzu atmadan önce 2 defa düsünün.

Bisey olmaz. Aziz ancak tv'de Erdogana yalakalik yapar. Cemaat yapti filan diye. ROK'da destek cikar AK partili olarak.

Ayakkabi kutusu olaylari oncesinde ROK, Azizi nasil yerden yere vuruyodu simdi ise yeni yargilama felan olsun.

Fener'i ve Aziz'i kurtarma programlarından biri , fener tesislerinde, Aziz'in baş yalakları ümit'le Sinan orada olacaklar, ROK zaten başbakan ''kararı manidar buluyorum'' dedikten sonra aksi bişi söyleyemez. Keller körler birbirini ağırlar tarzı bir program olacak bence.

Fener'i ve Aziz'i kurtarma programlarından biri , fener tesislerinde, Aziz'in baş yalakları ümit'le Sinan orada olacaklar, ROK zaten başbakan ''kararı manidar buluyorum'' dedikten sonra aksi bişi söyleyemez. Keller körler birbirini ağırlar tarzı bir program olacak bence.

çakardan umutluyum diğerleri gibi yalaklık yapacak mı bakalım.

Bizi ilgilendirmez kimin kimi karsiladigi..Tr'deki sürec bitmistir..Uefa'dan gelecek ceza haric bir önemi kalmadi sike sürecinin..Böyle ucuz isler pesinde kosanlara prim vermemek lazim...

tayyip bunları kurtarıcak basladı yargıtay bu kadar niye bekledi geyiklerine zamanla manidar laflarına

Hahhahaha Ilhan Eksioglu twitter'dan sovmus bunlara cikmamasi icin baskanin tv ye ikna etmeye caliscam demis :D :D

Bugun saat kacta basliyor bunlarin programi Sukru Saracoglunda?

Saat belli değil galiba ama ben hala bu yayının bir sebepten iptal olacağını düşünüyorum .

Edit : Beyaz Futbol 21:30'da başlayacakmış.

Stadin ortasinda yapsalar bari, 50000 kisi de gelse iyi olurdu, bi iyi dayak yerlerdi belki

SON DAKIKA

Fenerbahçe Beyaz Futbol ile çarşamba günü yapılması planlanan programı iptal ettiğini duyurdu. Gerekçe olarak 21 Ocak tarihinde yapılan programda Aziz Yıldırım'a hakaret edilmesi gösterildi.

rasim ozan stada geldiginde taraftarın tepki koyması lazım

aynen öyle renkdaş.. ROK denen bu ne idüğü belirsizin artık G.Saray maçlarına gelememesi lazım ve ben G.Saray'lıyım diye ortalıkta gezememesi lazım. bu adamın ben G.Saraylılıkla bir alakası olmadığına adım gibi emindim zaten her zaman ama taraftarında özel olarak stadyumda tepki göstermesi şart. bu kadar yalaka ve ağır politize olmuş bir adamın artık her anlamda bu kulüpten dışlanması gerekiyor.

Programin iptal olacaği belliydi zaten

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON DAKIKA

Fenerbahçe Beyaz Futbol ile çarşamba günü yapılması planlanan programı iptal ettiğini duyurdu. Gerekçe olarak 21 Ocak tarihinde yapılan programda Aziz Yıldırım'a hakaret edilmesi gösterildi.

21 Ocak tarihindeki hangi programda hakaret edilmiş buna yav? bu kanalın siyasi bir programında falan mı hakaret etmişler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt