Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu ertem ne yalaka bi insan… Yatacak yerin yok senin… Yala yala nereye kadar...

Ümit Özat: 6-0 isareti yaptiysam da yaptim ne var bunda? Ama Galatasaraylilari rencide ettiysem özür dilerim. Yakismamis bana.

Arkadan Ertem yaliyor, bravo kaptan vallahi de bravo kaptan, dimi Sinan bravo kaptan. :D

Vay vay yalanci Umit Ozat, Aziz Yildirim in SMS ini gostermedim mi sana Ertem diyor? Haberin vardi ya gelmeyecegini falan filan

Ertem de , hee dogru gosterdin, surpriz olmadi tabiki sonra iptal edilmesi diyor.. onceden haberi ni vermisti ya diyorlar..

Aziz in videosunu gosteriyorlar suanda, Umit ve Sinan acayip seviniyorlar.

Birde Aziz tek Cumhuriyet vardir o da Türkiye Cumhuriyetidir demis :D

Ne oldu Fenerbahce Cumhuriyeti :D

Hala sike yapmadik diyor ulan yollayin su herifi iceri yeter artik nasil bir ülke bu ya...

Ataturk Ataturk diyor, Turkiye Cumhuriyeti vs.

Askerligi niye yapmadin ozaman?

Besiktasli olan Sinan ve Ertem kendi takimlarini cöpe atmislar ve FB ve Ümit öküzünü yalamaktalar.

Basbakanin parallel devlet aciklamalari cok kötü oldu aslinda. Seveni olur sevmeyeni olur ama onun sözü toplumun üstünde ciddi etki yaratir. Hakli oldugundan degil tabi, ama simdi bu Fenerbahce icin müthis bir koz gibi birsey oldu. O sözü arkasina alarak toplumu iyice arkasina cekmeye calisiyor, manipüle ediyorlar kisaca.

Baksana Aziz cikmis, kimse bunun sike davasi olduguna inanmiyor diyor.

IHO birsey demisti. Sürecin sonunda suclular degil, savcilari iceri atacagiz diye. Dogru demis.

Curuk raporun vardi hani? Niye sonra mapustan beri parali askerlik yaptin?

Onlari aciklasana sozde Ataturkcu

Cemaat RTE ve Aziz Yıldırım'a kumpas kurmuş.

Azizin tek suçu Atatürkçü olmakmıs.

İkisine ortak ''cekilde'' kumpas kurulmus madem Başbakan da mı Atatürkçü?

Atatürkçü,Cumhuriyetçi aziz yıldırım neden askere gitmemiş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt