Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rok, Ertem'e "talimat mı aldın" derken başbakana mı laf soktu, yoksa bana mı öyle geldi?

Rok arenaya gelmisin bir uzuuuuuun süre. Sağlıklı olmaz kendi acısından belki

Beyler bu rasimle-savcı sayan mossad ajanı falan olabilir mi, tipleri de benziyor konuşmaları da, sanki belli camiaları yönlendirmek için piyasada dolaşıyorlar..

Beyler bu rasimle-savcı sayan mossad ajanı falan olabilir mi, tipleri de benziyor konuşmaları da, sanki belli camiaları yönlendirmek için piyasada dolaşıyorlar..

mossad ajanı olsa cemaate bu kadar sallamaz rok , rus ajanı olabilir

savcı sayan da bunun gibi kanal kanal gezer ama görüşleri tam zıt diye biliyorum

Çeptalk

Aziz yildirim: ulan yalanci gazeteciler

Sinan engin: tamamiyla makara

7 sulalelerine girip ciksa makara yapiyor diyecekler :)

mossad ajanı olsa cemaate bu kadar sallamaz rok , rus ajanı olabilir

savcı sayan da bunun gibi kanal kanal gezer ama görüşleri tam zıt diye biliyorum

Çeptalk

böyle ajanlar bu taktiği kullanırlar, kontra yaparlar, bence tamamen taktik bu, tartışmaları baştan sona dikkatlice izlersen, çok kritik anlarda ortak görüşlerinin olduğunu görebilirsin..

mesela rasim rte yanlısı tamamen rte savunucusu, bakıyorum sayana paso sarıgüle yükleniyor, sarıgül şuan rte'nin en büyük rakibi..

medyaya bakarsan rte son zamanlarda sürekli sarıgülle uğraşıyor, savcı sayan da paso sallıyor..

Rasim varya şuan 10 numara bi analiz yaptı ve yüzde 1 milyon katılıyorum, şikeciler sadece kadıköy kalantorları ve 10 bin kongre üyeleriyle şov yapmaya çalışıyor, oysa karşılarında 50 milyon karşıt görüşlü var..

Rok akp ci ve ekmek yiğiyor onların sayesinde. Bunu bilmeyen yokdur. Bu kumpas hayal ürününde hem fener destekliyor akp yi hemde akp feneri destek alıyor ve böylecede devreye rok giriyor medya tarafından. Fener ve fenerin arkasındaki taraftarıda kunlanarak bu kumpas hayalini türkiyeye inandırmak niyetindeler. Yiğen yiğiyor her zamanki gibi.

Ahmet çakar 40 yılda bir doğru konuşuyor ya . Beğendim son konuşmasını helal olsun

Rasim resmen Cemaatin işi diyor ve süreçte zaten Akpnin istediği şekilde ilerleyecek.

Yeniden yargılanıp beraat edecekler bak cemaat yaptı denip kendilerini aklıycaklar güya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt