Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elini ne yapti oyle rasim yusuf yusuf derken :D rtuk ne yapiyor yahu :D

Sinan engin adam gibi adam, ertem adam gibi adam, ümit adam gibi adam, ahmet çakar adam gibi adam, aziz yıldırım adam gibi adam, şikeden daha öncedende ceza yemiş fenerli adam gibi adam, volkan adam gibi adam, emre adam gibi adam vs vs...

Programa ne zaman baksam birileri adam gibi adam olarak adlandırılıyor. Kendimden şüphe etmeye başladım yeminle

Valla niye ban yediler bilmiyorum da küfür olabilir :D Programa karşı tepki var gökhan kişisel meseleler değil yani :)

banlandılar ama buyuk yetenekler kazandık.

ayak parmağı arası mı dersin, kulak memesi arkası mı aramazsın müthiş yeteneklerdi kaan tevezos tan beri böylelerini işitmemiştim

banlandılar ama buyuk yetenekler kazandık.

ayak parmağı arası mı dersin, kulak memesi arkası mı aramazsın müthiş yeteneklerdi kaan tevezos tan beri böylelerini işitmemiştim

4 kisi nasil ayni anda nasil banlanmis anliyamadim:DDbosuna demiyorum "bakmayin bu ruh hastalarina"diye..

Son zamanlarda en çok takıldığım şey tvlerde bu tip Prg lar.

Sorarsan futbol programı. Ama her türlü dalavere de burada. Şimdi orada fener yalakaligi yapanlar ne bekliyor acaba. Bizim 'vay be bak gördün mü, fener haklıymis" dememizi mi. Olsa olsa fenerlileri tatmin etme kategorisinde programlar.

Başka bir konuya yazdığım gibi;

Aman fenerliler destek vermeye devam etsin.ortalık toz pembe.sıkıntı yok. Sız feneriumlari bos bırakmayın mesajları havada uçuşuyor. Sonra "Türk futbolu iyi yolda" mesajları. Ha tabi Galatasaray i Türk futbolunun en büyük düşmanı ilan etmeyide unutmamak lazım.

Yapacağınız programada. Yöneteceğinız futbola da... :mad:

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu heitingadan baskada mı var

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kambersiz düğünmü olur

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Bu ne diyo la nasıl konuşuyor öyle baykal yalakalari filan nasıl üslup öyle

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Bu rasimde bizi iyice mal belledi ha belkide 200. söyleyişi şu deniz baykal olayını. Ben bıktım be adam.

Ya bu sürüngen ertem maçların %70'inde gereksiz bilgiler veren bir adamken ne ara bu hale geldi önemli bi admmış gibi oldu. Enteresan bi ülke lan burası.

Az sıfata bak sarı lacivert formayla gol attı derken zevkten olduğu yere bırakacak yani. Biri bi gün bu ertem malını feci dövecek ama o şanslı gün ne ne zaman acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt