Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunların bu kadar ağlayıp sızlanması bile başkanın ne kadar başarılı ve doğru yolda olduğunun ispatıdır.

siz gidersiniz çakar gider beyaz tv gider hükümetler gider ama

Galatasaray asla yıkılmaz. Zamanında Erdoğan bayraktar denen adamın peşine takılıp Galatasarayın bir allah kuruşu yoktur diyen adamın bizzat erdoğan bayraktar tarafından hançerlenmesi Galatasarayımızının haklılığını birkez daha ortaya koymuştur.100 yıllık Galatasarayımıza kara çalmaya çalışan bu bikinicilere asla fırsat vermemeliyiz rekdaşlarım

Az laf, cok is yapin, ulke'de 10 yildir calisan yine sandiktan galip cikacaktir. Herkesin vizyonu sizinki kadar dar degil.

Çalışıyolarmış aynen. Yol da yapıyolarmış. Ama hep kendi ceplerine,oğullarına,kızlarına. Görmeyen de senin gibi dar kafalı,hırsızlığa ortak olan adamlar. Yazık lan size. Az şeref.

Yemin ediyorum şu rok çok zeki ve çok çakal biri..

Konuşmalarının arasında öyle algı operasyonları yapıyor ki inanılmaz..

Böyle böyle söylüyorlar diyor aslında kendi düşündüğünü söyleyip geçiyor:D

Oha Ümit denen adam Kuyt'ın en verimli olduğu yer sol taraf ama sen aldın onu sağ önde oynatıyorsun dedi...

Vay anasını ya..

Acun erman toroglu şikebahçeye giydiriyor diye kanalı satın alıp kovdu bu ülkede siz neden bahsediyorsunuz .Basın özgürlüğüymüş.Azize gelince nutkunuz tutuluyo bize gelince kara çalmalar rahatça sergileniyo.Ben gider bu adamların desteklediği partiyi desteklersem namerdim.Bu kanal arkasını devlete dayamış bir kukladır.

259448_unal-aysal.jpg

egilin lan köpekler!!

Not:kimse üzerine alinmasin..:)

Bunların bu kadar ağlayıp sızlanması bile başkanın ne kadar başarılı ve doğru yolda olduğunun ispatıdır.

Baskaninda hatasi var ama,senin islerinin hepsinde kanunen bir sorun yok,kime neyi anlatmaya calisiyorsun karsindaki adamlar ne gazeteci ne sporun icinden kisiler 3-4 saklaban para kazanmanin kolay yolunu bulmus arkalarindada Türkiyenin iki numarali hirsiz ailesini almis sag sola salliyan karektersizler.

Baktin Ileri gidiyorlar git hakkini yasal ara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt